Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Βαθιά θλίψη για τα θύματα του σεισμού στην Κω – Επικοινωνία με το δήμαρχο, Γ. Κυρίτση

Παυλόπουλος: Βαθιά θλίψη για τα θύματα του σεισμού στην Κω – Επικοινωνία με το δήμαρχο, Γ. Κυρίτση
Με το δήμαρχο της Κω επικοινώνησε και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά
Τη βαθιά του θλίψη για τα θύματα του σεισμού που έπληξε σήμερα τα ξημερώματα την Κω καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών,εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, σε επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο της Κω, Γ. Κυρίτση.
Ο δήμαρχος της Κω ενημέρωσε εκτενώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και ιδίως για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο λιμάνι και στον Μητροπολιτικό Ναό.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον κ. Κυρίτση ότι οι υπηρεσίες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, βρίσκονται στην διάθεσή του καθώς και στην διάθεση των αρμόδιων αρχών.
Εν τω μεταξύ, επικοινωνία με τον κ.Κυρίτση είχε και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα από το σεισμό, εξέφρασε την την αμέριστη συμπαράσταση της στους κατοίκους.
Όπως έγινε γνωστό, κλιμάκιο του κόμματος αποτελούμενο από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό (βουλευτή Δωδεκανήσου) και τον αρμόδιο τομεάρχη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη, μεταβαίνει σήμερα στην Κω ώστε να διαπιστωθεί η έκταση των προβλημάτων και «να συμβάλει με κάθε τρόπο στα άμεσα μέτρα ανακούφισης των κατοίκων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης