Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Space Hellas: Πωλητής του 14,381% ο Παρασκευάς Δροσινός, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

tags :
Space Hellas: Πωλητής του 14,381% ο Παρασκευάς Δροσινός, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο Π. Δροσινός μηδένισε τη συμμετοχή του στην Space Hellas
O Παρασκευάς Δροσινός, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Space Hellas ήταν ο πωλητής του 14, 381% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μέσω του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, την Παρασκευή.
Ειδικότερα, η Space Hellas A.E, σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3556/2007 όπως ισχύει και κατόπιν της σχετικής γνωστοποίησης, που έλαβε στις 24 Ιουλίου, 2016 από τον κ. Παρασκευά Δροσινό (υπόχρεο πρόσωπο), ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι:
Το φυσικό πρόσωπο, κύριος Παρασκευάς Δροσινός ενημερώνει ότι επήλθε μεταβολή στο ποσοστό των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει στην Space Hellas, συνεπεία πώλησης ως ακολούθως:
Ημερομηνία κατά την οποία επήλθε μεταβολή στο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου: 21/07/2017
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου πριν την κρίσιμη συναλλαγή:
Δικαιώματα Ψήφων προερχόμενα από μετοχές (Σύνολο 7.Α): Άμεση συμμετοχή ανερχόμενη σε 928.482 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές ή ποσοστό 14,381% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της Space Hellas A.E.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά την κρίσιμη συναλλαγή:
Δικαιώματα Ψήφων προερχόμενα από μετοχές (Σύνολο 7.Α.): Άμεση συμμετοχή ανερχόμενη σε 0 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές ή ποσοστό 0% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου εκδόσεως της Space HellasA.E.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης