Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Συνέχιση της συσσώρευσης στο ΧΑ βλέπουν οι αναλυτές - Στο επίκεντρο αναθεώρηση MSCI και Coca Cola

tags :
Συνέχιση της συσσώρευσης στο ΧΑ βλέπουν οι αναλυτές - Στο επίκεντρο αναθεώρηση MSCI και Coca Cola
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης αναμένονται τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου της Coca Cola – Οι μέσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κέρδη 178 εκατ. ευρώ
Διατήρηση της συσσώρευσης με επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον κυρίως σε τραπεζικές μετοχές βλέπουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση.
Η συσσώρευση πέριξ των 830 μονάδες δεν αναμένεται να διαταραχθεί λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν τάση.
Στην τριμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών MSCI στρέφεται το ενδιαφέρον των επενδυτών. Οι αλλαγές θα ανακοινωθούν σήμερα το βράδυ και θα ισχύσουν από 1η Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται πως 9 μετοχές μετέχουν στον MSCI Greece Standard, και συγκεκριμένα οι Alpha Bank, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Jumbo, Πειραιώς Τράπεζα, Eurobank, Τιτάν και Folli Follie.  
Επιπλέον σήμερα δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου η Coca Cola, πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης.
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων και τόκων 255 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο και τα καθαρά κέρδη στα 178 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 18,6 εκατ. ευρώ.

 Eurobank

Το ΧΑ συσσωρεύει γύρω από τις 830 μονάδες στις τελευταίες 4 συνεδριάσεις και περιμένουμε αυτά τα επίπεδα να διατηρηθούν λόγω απουσίας σημαντικών καταλυτών.

 Euroxx

Παρά τους χαμηλούς τζίρους η ζήτηση για τις τραπεζικές μετοχές θα προσφέρει στήριξη στο ΧΑ.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης