Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pence (αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Στο τραπέζι παραμένουν όλες οι επιλογές για τη Βόρεια Κορέα

tags :
Pence (αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Στο τραπέζι παραμένουν όλες οι επιλογές για τη Βόρεια Κορέα
Αναφερόμενος στη Βενεζουέλα, τόνισε πως δεν είναι ανεκτό να υπάρχει στην αμερικανική ήπειρο, ένα καθεστώς τυραννίας και καταπίεσης
Οι ΗΠΑ θα εξαντλήσουν όλα τα «όπλα», που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου η Βόρεια Κορέα να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα, τόνισε σήμερα (16/8) από το Σαντιάγο της Χιλής ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Mike Pence.
«Όλες οι επιλογές» παραμένουν στο τραπέζι σε σχέση με το θέμα της Βόρειας Κορέας και τα κράτη της Λατινικής Αμερικής θα πρέπει να διαρρήξουν τους δεσμούς τους με την ασιατική χώρα, είπε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.  
Αναφερόμενος στη Βενεζουέλα, τόνισε πως δεν είναι ανεκτό να υπάρχει στην αμερικανική ήπειρο, ένα καθεστώς τυραννίας και καταπίεσης.
Ο Pence επισήμανε επίσης ότι στέκεται στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου Donald Trump μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ στη Βιρτζίνια.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται σφοδρές επικρίσεις από όλο το πολιτικό φάσμα τις τελευταίες ημέρες διότι υποστήριξε ότι οι ναζιστές, οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής και όσοι τους εναντιώνονται έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης στις ταραχές που ξέσπασαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης