Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Τηλέτυπος - ΑΜΚ προτείνει ο Σαββίδης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Τηλέτυπος - ΑΜΚ προτείνει ο Σαββίδης
Την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Mega ζήτησε η Dimera, συμφερόντων Σαββίδη
Νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο εξελέγη κατά τη σημερινή (17/8/2017) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τηλέτυπος (Mega Channel), μετά την παραίτηση των Σταύρου Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα, ενώ η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη εξέφρασε τη θέση πως πρέπει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία η Dimera προτίθεται να βάλει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, το νέο διοικητικό συμβούλιο, του οποίου η διάρκεια θα είναι 5ετής, αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη.
Στη συνέχεια, βάσει του καταστατικού, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Στην γενική συνέλευση, ο εκπρόσωπος της Dimera (συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη) εξέφρασε τη θέση του ομίλου πως πρέπει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τηλέτυπος, στην οποία η Dimera προτίθεται να βάλει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.
Επίσης, υπογράμμισε ότι πρέπει άμεσα να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης