Διεθνή

Νέος «πονοκέφαλος» για τη Wells Fargo - Κατηγορείται για αιφνίδιο κλείσιμο λογαριασμών

tags :
Νέος «πονοκέφαλος» για τη Wells Fargo - Κατηγορείται για αιφνίδιο κλείσιμο λογαριασμών
Κατηγορείται ότι, έκλεισε ή «πάγωσε» πραγματικούς λογαριασμούς αφήνοντας πελάτες της χωρίς πρόσβαση στα κεφάλαιά τους
Η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία υποχρεώθηκε να καταβάλλει σε πελάτες της εκατομμύρια δολάρια για το σκάνδαλο των καταχρηστικών πωλήσεων, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με έρευνα για το κλείσιμο πραγματικών λογαριασμών.
Κατηγορείται ειδικότερα ότι, έκλεισε ή «πάγωσε» πραγματικούς λογαριασμούς αφήνοντας πελάτες της χωρίς πρόσβαση στα κεφάλαιά τους, όπως αναφέρει το Reuters.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, από τις 4 Αυγούστου 2017 διενεργείται έλεγχος από το Γραφείο Προστασίας Καταναλωτών για τις Χρηματοοικονομικές Υποθέσεις για να διαπιστωθεί, το αληθές των κατηγοριών.
Πλήθος καταγγελιών επικαλείται το Reuters στο δημοσίευμά του αναφέροντας τις περιπτώσεις καταθετών στη Wells Fargo, οι λογαριασμοί των οποίων έκλεισαν ή «πάγωσαν» απροσδόκητα.
Πελάτες της καταγγέλλουν, πως η τράπεζα πίστωνε λανθασμένους λογαριασμούς με χρήματα ενώ έκλεινε άλλους χωρίς εξηγήσεις, μετά από επιθέσεις χάκερς.
Πολλοί πελάτες της Wells Fargo εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, γιατί δεν ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους ή να λάβουν βοήθεια από εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας.
«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την ρυθμιστική αρχή για το θέμα αυτό.
Όπως πάντα, στόχος μας είναι να προστατέψουμε τους πελάτες μας και την τράπεζα από απάτες και θέλουμε να το κάνουμε με τρόπους που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο και τον αντίκτυπο στους πελάτες μα» δήλωσε εκπρόσωπος της Wells Fargo, Kristopher Dahl στο Reuters.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης