Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ βάφεται στα «γαλανόλευκα» - Δηλώστε συμμετοχή για 300 δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας

tags :
Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ βάφεται στα «γαλανόλευκα» - Δηλώστε συμμετοχή για 300 δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας
Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τα δωρεάν διπλά εισιτήρια της Κερκίδας ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι ιδιαιτέρως αυξημένο
Η Εθνική Ομάδα ρίχνεται ξανά στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ, με τους διεθνείς μας να έχουν στο πλευρό τους την πιο δυνατή κερκίδα.
Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στους δύο κρίσιμους αγώνες της Ελλάδας, με αντιπάλους την Εσθονία και το Βέλγιο, την επόμενη εβδομάδα, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Τριακόσιοι μικροί φίλαθλοι και οι συνοδοί τους θα κερδίσουν δωρεάν διπλές προσκλήσεις δηλώνοντας συμμετοχή στο www.kerkidaopap.gr για να παρακολουθήσουν από κοντά τις δύο αναμετρήσεις.
Η Εθνική Ομάδα, έχοντας τη στήριξη του μεγάλου χορηγού της ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει την Εσθονία, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 (21:45) και το Βέλγιο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 (21:45).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, το καλοκαίρι του 2018. Στόχος της Εθνικής Ομάδας είναι να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο, για να εξασφαλίσει ουσιαστικά τη δεύτερη θέση στον όμιλο και να αποκτήσει ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση.
Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τα δωρεάν διπλά εισιτήρια της Κερκίδας ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι ιδιαιτέρως αυξημένο.

 Η Κερκίδα ΟΠΑΠ επιστρέφει στα γήπεδα

 Μετά την ανάπαυλα των θερινών διακοπών, η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ επιστρέφει δυναμικά στα ελληνικά γήπεδα για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους μικρούς φίλους. Τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ, απολαμβάνουν την πλούσια αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις. Συμμετέχουν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα, κερδίζουν αναμνηστικά δώρα, κάνουν face painting και  φωτογραφίζονται με τον «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.
Το καινοτόμο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους. Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.kerkidaopap.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης