Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπ. Εργασίας: Διαψεύδει δημοσίευμα για οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας

Υπ. Εργασίας: Διαψεύδει δημοσίευμα για οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας
Η σημερινή κυβέρνηση έχει νομοθετήσει από το 2015 μεταβατική περίοδο έως και το 2021 γα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης αναφέρει το υπ. Εργασίας
Στη διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», το οποίο κάνει λόγο για διάταξη νόμου για την «οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας»  και για το «πρόωρο τέλος στις συντάξεις πριν από τα 62» προχώρησε το υπουργείο Εργασίας.
«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βρίσκεται  εκτός τόπου και χρόνου.
Όπως είναι  γνωστό, η σημερινή κυβέρνηση έχει νομοθετήσει από το 2015 (Ν. 4336/15) μεταβατική περίοδο έως και το 2021 για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης.  
Η μεταβατική αυτή περίοδος ήδη εφαρμόζεται και  θα εξακολουθήσει να ισχύει κανονικά.
Για ακόμη μια φορά τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης, παραβιάζοντας κάθε κανόνα δεοντολογίας και χωρίς καμία  προηγούμενη διασταύρωση, επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κατασκευάσουν "ειδήσεις".   
Ενημερώνουμε, δε, τον συντάκτη ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας θα κατατεθεί στη Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με ρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων.
Δημοσιεύματα όπως το σημερινό, χωρίς κανένα ίχνος αξιοπιστίας και με τη γνωστή πολιτική σκοπιμότητα, το μόνο που επιδιώκουν είναι να σπείρουν τον πανικό στους ασφαλισμένους.
Μάταιη προσπάθεια» αναφέρει στην ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης