Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τάξη στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων

Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τάξη στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων
Να ανασχεδιαστεί η φορολογική πολιτική σε πιο δίκαιη κατεύθυνση ζήτησε ο κ.Ζαχαριάδης
Στην κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στη Βουλή με το οποίο καθορίζονται μεταξύ άλλων εργασιακά θέματα, όπως η απλήρωτη και η αδήλωτη εργασία αναφέρθηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τάξη στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων.
«Ό,τι νομοθετήσει η Ελλάδα θα είναι μετά από διαβούλευση με τους ευρωπαίους εταίρους» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος σχετικά με το θέμα του ΕΝΦΙΑ υπογράμμισε πως «το θέμα είναι πως θα μπορέσει η κυβέρνηση να ανασχεδιάσει την φορολογική πολιτική σε πιο δίκαιη κατεύθυνση».
Ερωτηθείς για τη Συνταγματική αναθεώρηση είπε πως γίνεται ένας διάλογος σε πολιτικό επίπεδο και επίπεδο ειδικών και αναζητείται κοινός τόπος ώστε οι όποιες αλλαγές να εναρμονιστούν με τα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα.
«Στα περισσότερα ζητήματα μπορεί να υπάρξουν μεγάλες συγκλήσεις με τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος κληθείς να τοποθετηθεί επί των διεργασίων στην Κεντροαριστερά, υποστήριξε πως τις παρακολουθεί καθώς απασχολούν το ΣΥΡΙΖΑ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης