Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Το μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξαναχτύπησε - Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη

Ποτάμι: Το μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξαναχτύπησε - Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη
Τι αναφέρει του Ποτάμι με αφορμή την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, σχετικά με την υποψηφιότητα Θεοδωράκη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς 
 «Το μιαρό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξαναχτύπησε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, τονίζοντας ότι τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη.
«Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκοτόπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου», αναφέρει το Ποτάμι, με αφορμή την ανάρτηση μιας μαντινάδας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, για την υποψηφιότητα του Στ. Θεοδωράκη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.
Σημειώνει δε, ότι «μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές».
Ειδικότερα, το Ποτάμι αναφέρει ότι , «είναι γνωστό ότι ο κ. Πολάκης συνηθίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά του με τον κ. Καμμένο.
Άλλωστε στις βίλες και τα κότερα νιώθει ασφάλεια γιατί στα Χανιά δεν μπορεί να πορπατήσει αν δεν τον συνοδεύει μια διμοιρία αστυνομικών.
Αυτό το Σάββατο όμως είπε να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος.
Ξαναθυμήθηκε λοιπόν τα ψέμματα που αράδιαζαν οι ψεκασμένοι συνεταίροι του από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του Ποταμιού.
Οι άνθρωποι των νταραβεριών, των off shore, των βοσκοτόπων, των τσιγαράδικων, των διπλών βιβλίων, εκείνοι που χαρίζουν εκατομμύρια στους κολλητούς τους με νυχτερινές τροπολογίες, θέλουν να έχουν άποψη και για την ηγεσία του Κέντρου. Τους ενοχλεί η υποψηφιότητα Θεοδωράκη (η μόνη για την οποία αντέδρασαν έτσι) γιατί καταλαβαίνουν ότι δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο ισχυρό Κίνημα που δεν θα είναι του χεριού τους.
Θα την πολεμήσουν με κάθε τρόπο αλλά να ξέρουν ότι τις επιθέσεις τους τις εκλαμβάνουμε ως εύσημα.
ΥΓ: Μιαρό στην κρητική διάλεκτο είναι το ζώο ή το έντομο που δεν έχει καμία χρησιμότητα και προκαλεί μόνο καταστροφές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης