Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να έχουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος πρέπει να έχουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων
Τι ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος
«Και μόνον ο αγώνας των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος κατά το φετεινό καλοκαίρι και η σύγκριση των επιδόσεών τους με τους συναδέλφους τους άλλων Χωρών κυρίως του Ευρωπαϊκού Νότου, αρκεί για να καταδείξει ότι πρέπει να έχουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων μας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος.
Ο κ. Παυλόπουλος παρέστη στην εκδήλωση μνήμης και επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο εθελοντή, ανθυποσμηναγό Βασίλη Φιλίππου, που τελέστηκε σήμερα.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «αποτίουμε και τον οφειλόμενο φόρο τιμής στο σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος και των κάθε είδους συνεργατών του, ιδίως δε των εθελοντών.
Και μάλιστα τόσο για όλους εκείνους που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, όσο και για κάθε στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος που δίνει καθημερινά ηρωικό, κυριολεκτικώς, αγώνα τιμώντας μ’ εμβληματικό τρόπο την αποστολή του.
Και μόνον ο αγώνας των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος κατά το φετεινό καλοκαίρι και η σύγκριση των επιδόσεών τους με τους συναδέλφους τους άλλων Χωρών κυρίως του Ευρωπαϊκού Νότου, αρκεί για να καταδείξει ότι πρέπει να έχουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων μας.
Από τούτο τον ιερό τόπο και στην μνήμη του Εθελοντή Πυροσβέστη Ανθυποσμηναγού Βασιλείου Φιλίππου εκφράζω, εκ μέρους της Πολιτείας, προς το Πυροσβεστικό Σώμα αυτό τον σεβασμό και αυτή την ευγνωμοσύνη, έχοντας την πεποίθηση ότι διερμηνεύω τα συναισθήματα όλων μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης