Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Οι νέες σειρές Tin Star & Paula και ο 2ος κύκλος της σειράς Victoria, κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV

tags :
Οι νέες σειρές Tin Star & Paula και ο 2ος κύκλος της σειράς Victoria, κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV
Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, το πρόγραμμα της COSMOTE TV

Στο ποδόσφαιρο, θα έχουμε την ευκαιρία να «συνδεθούμε» με την Bundesliga και να παρακολουθήσουμε το Αμβούργο-Λειψία (Παρασκευή 8/9, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD), την εκτός έδρας υποχρέωση της Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απέναντι στη Φράιμπουργκ (Σάββατο 9/9, 16.30, COSMOTE SPORT 3HD), αλλά και αυτή της Άουγκσμπουργκ των Κώστα Σταφυλίδη και Γιάννη Γκέλιου απέναντι στην Κολονία (Σάββατο 9/9, 16.30, COSMOTE SPORT 6HD).
Στην LaLiga Santander, θα βρεθούμε στο "Μπερναμπέου" για τον αγώνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεβάντε (Σάββατο 9/9, 14.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ την ίδια ημέρα, στις 21.45, θα «βρεθούμε» στο "Καμπ Νου", όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ, (COSMOTE SPORT 2HD). Το Μάλαγα-Λας Πάλμας είναι το ματς που θα ολοκληρώσει την 3η ημέρα της LaLiga Santander, τη Δευτέρα 11/9, στις  22.00 (COSMOTE SPORT 2HD),
Στην Premier League, τα βλέμματα στρέφονται στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ, που θα συναντηθούν στο Etihad Stadium, το Σάββατο 9/9, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 1HD). Στις 17.00, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 1HD, τη συνάντηση των δυο τελευταίων πρωταθλητών Αγγλίας (Λέστερ-Τσέλσι).
Στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Γιουβέντους, θα υποδεχθεί την Κίεβο (Σάββατο 9/9, 19.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ η δευτεραθλήτρια Ιταλίας και ομάδα του Κώστα Μανωλά, Ρόμα θα παίξει εκτός με τη Σαμπντόρια (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Την Κυριακή 10/9, στις 13.30 θα ξεκινήσει στο COSMOTE SPORT 7HD, το παιχνίδι της Ίντερ με τη Σπαλ του Μάριου Οικονόμου και στις 16.00 το Λάτσιο-Μίλαν (COSMOTE SPORT 4HD).
Στην Primeira Liga θα «μεταφερθούμε» την Παρασκευή 8/9, στις 21.00 και θα βρούμε στο COSMOTE SPORT 8HD την αναμέτρηση της Φεϊρένσε απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 23.00, στο COSMOTE SPORT 7HD θα προβληθεί το ματς της Μπενφίκα , με τον Ανδρέα Σάμαρη στη σύνθεση, εναντίον της Πορτιμονένσε.
Για τους φαν του μπάσκετ, υπάρχει στο πρόγραμμα η εκκίνηση των Playoffs στο WNBA (Παρασκευή 8/9, 02.00, COSMOTE SPORT 4HD). Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρακολουθούμε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο Gran Premio Tribul Mastercard di San Marino e della Riviera di Rimini (από την Παρασκευή 8/9, 10.50), τον αγώνα της Κυριακής 11/9 (14.30, COSMOTE SPORT 5HD), αλλά και το Richmond Federated Auto Parts 400 του NASCAR Cup Series (Κυριακή 10/9, 02.30, COSMOTE SPORT 7HD).
Στα κινηματογραφικά, δεν χάνουμε τις νέες πρεμιέρες που έρχονται αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD. Το αστυνομικό δράμα Tin Star με τον υποψήφιο για OSCAR® Τιμ Ροθ και την υποψήφια για Emmy®, Κριστίνα Χέντριξ έρχεται λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Μ. Βρετανία (Παρασκευή 8/9, 22.00), ενώ το Σάββατο 9/9 στις 23.00, δεν χάνουμε τη δραματική μίνι σειρά του BBC, Paula. Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει ακόμα  η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς Victoria, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της βασίλισσας Βικτόρια, που θεωρείται μέχρι σήμερα, σύμβολο της μοναρχίας για τους Βρετανούς (Κυριακή 10/9, 22.00).
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε το δράμα γαλλικής παραγωγής της Στέφανι Ντι Τζιούστο Η Χορεύτρια (The Dancer) βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζιοβάνι Λίστα (Πέμπτη 7/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), το animation της NBC Universal, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (The Secret Life of Pets) (Σάββατο 9/9, 21.00, ζώνη Family, σε μεταγλώττιση) και το υποψήφιο για 2 OSCAR, blockbuster της Disney Rogue One: A Star Wars Story, spin-off του Star Wars, του οποίου η πλοκή εκτυλίσσεται λίγο πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του σίκουελ (Κυριακή 10/9, 21.00, ζώνη blockbuster) –όλα σε Α’ Προβολή. Στο κανάλι, το ενδιαφέρον στρέφεται και στο βραβευμένο με 3 Σεζάρ κωμικό δράμα, Βόλτα Με Τον Μολιέρο (Bicycling with Molière) σε Α Προβολή, (Παρασκευή 8/9, 21.00). Στη ζώνη Action του COSMOTE CINEMA 1HD, οι φαν της περιπέτειας, δεν χάνουν την ταινία XXX: Ο Απόλυτος Πράκτορας με τον Βιν Ντίζελ (Δευτέρα 11/9, 21.00).
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό αφιέρωμα στις ταινίες της Marvel, που ξεκινά την Τρίτη 5/9, στις 22.00, με το Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron). Ακόμα ένα αφιέρωμα στο κανάλι, είναι το Hollywood  Divas, το οποίο ξεκινά με την βραβευμένη με OSCAR Τζόαν Κρόφορντ και την ταινία Johnny Guitar, στην οποία πρωταγωνιστεί (Τετάρτη 6/9, 22.00, ζώνη Ladies First).
Τη Δευτέρα 11/9, στις 22.00, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της  δραματικής ταινίας Αγάπη Χωρίς Όρια (Freeheld), με τις Τζούλιαν Μουρ και Έλεν Πέιτζ.
Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Κώστα Βουτσά με δύο ακόμα ταινίες back2back, την Δευτέρα 11/9.
Στις 20.00, θα παρακολουθήσουμε την ταινία Τζακ ο Καβαλάρης, ενώ στις 22.00, την κωμωδία του 1968, Το πιο Λαμπρό Μπουζούκι.
Στις πρεμιέρες του Village Cinema HD, παρακολουθούμε αυτή την εβδομάδα την υποψήφια για OSCAR καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, Ο Εκατοντάχρονος που Πήδηξε από το Παράθυρο και Εξαφανίστηκε (The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared) του Δανού Φέλιξ Χέρνγκρεν (Παρασκευή 8/9, 21.00).
Τέλος, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, την περιπέτεια του Γκάι Ρίτσι,  Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού (King Arthur: Legend of the Sword), με τον Τσάρλι Χάναμ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης