Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάλλος ΥΠΕΞ: Ο πρόεδρος Trump θέτει σε κίνδυνο τη συμφωνία για τον περιορισμό των πυρηνικών του Ιράν

Γάλλος ΥΠΕΞ: Ο πρόεδρος Trump θέτει σε κίνδυνο τη συμφωνία για τον περιορισμό των πυρηνικών του Ιράν
Αν αυτή η συμφωνία τεθεί σε αμφισβήτηση, τότε κάποιοι στο Ιράν μπορεί να πουν, ας κατασκευάσουμε πυρηνικά όπλα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω τη συμφωνία για τον περιορισμό του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, όπως δήλωσε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2017 ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Jean Yves Le Drian.
«Η συμφωνία που επιτεύχθηκε πριν από δύο χρόνια επιτρέπει στο Ιράν να εγκαταλείψει την κατασκευή πυρηνικών όπλων και έτσι να αποφευχθεί η γρήγορη εξάπλωσή τους.
Θα πρέπει να διασφαλίσουμε αυτή τη θέση», τόνισε ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο πανεπιστήμιο Science-Po στο Παρίσι.
«Είμαι ανήσυχος αυτή τη στιγμή από την τοποθέτηση του προέδρου Trump, που ενδέχεται να θέσει εν αμφιβόλω αυτή τη συμφωνία.
Και αν αυτή η συμφωνία τεθεί σε αμφισβήτηση, τότε κάποιοι στο Ιράν μπορεί να πουν: Ας κατασκευάσουμε πυρηνικά όπλα.
Είμαστε σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σπιράλ για τον κόσμο», συμπλήρωσε ο Γάλλος ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.grΓάλλος ΥΠΕΞ: Ο πρόεδρος Trump θέτει σε κίνδυνο τη συμφωνία για τον περιορισμό των πυρηνικών του Ιράν 
Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump μπορεί να θέσει εν αμφιβόλω τη συμφωνία για τον περιορισμό του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, όπως δήλωσε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2017 ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Jean Yves Le Drian.«Η συμφωνία που επιτεύχθηκε πριν από δύο χρόνια επιτρέπει στο Ιράν να εγκαταλείψει την κατασκευή πυρηνικών όπλων και έτσι να αποφευχθεί η γρήγορη εξάπλωσή τους. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε αυτή τη θέση», τόνισε ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο πανεπιστήμιο Science-Po στο Παρίσι.«Είμαι ανήσυχος αυτή τη στιγμή από την τοποθέτηση του προέδρου Trump, που ενδέχεται να θέσει εν αμφιβόλω αυτή τη συμφωνία. Και αν αυτή η συμφωνία τεθεί σε αμφισβήτηση, τότε κάποιοι στο Ιράν μπορεί να πουν: Ας κατασκευάσουμε πυρηνικά όπλα. Είμαστε σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σπιράλ για τον κόσμο», συμπλήρωσε ο Γάλλος ΥΠΕΞ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης