Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποπολιτικοποίηση - αδιαφορία: Το μεγάλο όπλο του συστήματος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αποπολιτικοποίηση - αδιαφορία: Το μεγάλο όπλο του συστήματος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Απέναντι σε όλους αυτούς τους πρώην και νυν κομμουνιστές, τους μαρξιστές και τους φιλελευθέρους, ένας και μόνον ΕΝΑΣ είναι ο μοναδικός και ειλικρινής πολιτικός αντίπαλος, είναι ο Εθνικισμός, η Μεγάλη Ιδέα των Πατρίδων
Θανάσιμη απειλή για την επιβίωση του Έθνους μας η συνεχώς κλιμακούμενη πολιτική αφασία και αδιαφορία, η οποία κυριαρχεί στον Λαό. Άμεσα υπεύθυνοι γι’ αυτό το κλίμα είναι τόσο η κυβέρνηση όσο και τα λοιπά κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”, τα οποία καλλιεργούν το κλίμα αυτό, έχοντας φυσικά στο πλευρό τους τα ΜΜΕ, τα οποία συμβάλουν αποφασιστικά στην διαμόρφωση της δημόσιας ζωής.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυσικά αποκλεισμένη από την δημόσια ζωή τόσο από τους παράγοντες της πολιτείας, όσο και από την 4η εξουσία, δηλαδή τα κανάλια και τις φυλλάδες, που όλοι μαζί αδιαφορούν για το γεγονός ότι είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.
Με την στάση τους αυτή αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται την ψήφο του Ελληνικού Λαού, η οποία έστειλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή.
Ψευτοδημοκράτες στην πραγματικότητα περιφρονούν ένα σεβαστό τμήμα του Ελληνικού Λαού χωρίς ντροπή.
Πέρασε ένα καλοκαίρι μέσα σε κλίμα γενικής αδιαφορίας και με τον Λαό μας αδιάφορο να κατακλύζει τα τουριστικά θέρετρα την ίδια στιγμή που τα χρέη του προς το δημόσιο έχουν ξεπεράσει τα εκατό δισεκατομμύρια ευρώ!
Αναμένεται το πανηγύρι της Θεσσαλονίκης, όπου μέσα στα πλαίσια της ΔΕΘ θα έχουμε μια ατέλειωτη ψευδολογία από όλες τις παρατάξεις.
Και τι θα πει αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος;
Μετά το σκίσιμο των μνημονίων, που ποτέ δεν έγινε, ήλθε η ελάφρυνση του χρέους, η οποία επίσης όχι μόνον δεν έγινε, αλλά ούτε καν υπόσχεση γι΄ αυτήν δεν έδωσαν οι ξένοι δανειστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα κυβερνούν την Πατρίδα μας.
Αλλά και η Νέα Δημοκρατία τι θα έχει να πει την στιγμή που είναι πλήρως ταυτισμένη με την πολιτική των μνημονίων;
Το σόου της Θεσσαλονίκης γρήγορα θα τελειώσει και ύστερα θα υπάρχει νέο θέμα και θέαμα για τον όχλο.
Με αφορμή τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, που ονομάζεται και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και που θα εξελιχθεί σε ένα κόμμα (χωρίς χρέη;…), που ακόμη δεν ξέρουμε το όνομα του, θα αρχίσει μία ατέλειωτη φλυαρία στα τηλεπαράθυρα και στα πρωτοσέλιδα, η οποία βολεύει θαυμάσια την επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Λαού εκ μέρους του πολιτικού κατεστημένου.

Μισός αιώνας Σοβιετικής σκλαβιάς

Σημαντικό για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της δημόσιας ζωής της χώρας το θέμα της καταδίκης των εγκλημάτων του κομμουνισμού σε διεθνές συνέδριο στην Εσθονία.
Συνέδριο στο οποίο αρνήθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων να λάβει μέρος…
Στην κυβέρνηση απήντησε ο υπουργός εξωτερικών της Εσθονίας δηλώνοντας τα εξής:    
«Στο φως της ιστορικής εμπειρίας του λαού μου, διαφωνώ κάθετα με την θέση σας ότι ο κομμουνισμός είχε θετικές πλευρές.
Και μολονότι είναι αληθές ότι ο ρόλος της Σοβιετικής Ένωσης στη νίκη ενάντια στον ναζισμό ήταν σημαντικός, ο Κόκκινος Στρατός δεν απελευθέρωσε πραγματικά τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης ώστε, μετά την ήττα του ναζισμού, οι λαοί τους να μπορέσουν ελεύθερα να ορίσουν την μοίρα τους».
Στο ακλόνητο αυτό επιχείρημα του Εσθονού υπουργού ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης γνώρισαν για μισό αιώνα την σοβιετική σκλαβιά δεν έχει φυσικά να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι δεδομένο ότι τα ηγετικά του στελέχη δεν κρύβουν την πίστη τους στο μαρξιστικό ιδεολόγημα.
Μία πίστη εθνομηδενιστική, η οποία βλέπουμε ότι επιχειρεί να πλήξει καίρια τις ρίζες και τα θεμέλια του Έθνους μας όπως είναι η Ιστορία μας και η Ορθοδοξία.

Ένα το αφεντικό…

Δεν είναι όμως μόνον η κομμουνιστική κυβέρνηση των Αθηνών, μία κυβέρνηση με ακραία κομμουνιστική ιδεολογία, η οποία όμως ακολουθεί μία ακραία καπιταλιστική πολιτική, η οποία αρνήθηκε να καταδικάσει τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού.
Την διακήρυξη καταδίκης του μπολσεβικισμού από τα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε., τα οποία συμμετείχαν στο Συνέδριο, καταδίκασαν μόνον 8!
Και συγκεκριμένα: Η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Σλοβακία.
Τι κοινό έχουν αυτά τα οκτώ κράτη;
Έζησαν για σχεδόν μισό αιώνα κάτω από την μπότα του κόκκινου σοβιετικού αφέντη!
Τα εγκλήματα του κομμουνισμού δεν καταδίκασαν ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία ούτε μία έστω χώρα της Δύσεως! Γιατί αυτό; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι η λεγόμενη δημοκρατική Δύση ήταν απόλυτα συνένοχη στα εγκλήματα αυτά με την αδιαφορία της και την σιωπή της και κοντά σε αυτό το γεγονός, γεγονός Ιστορικό, έρχεται και το πολιτικό παρελθόν πολλών ηγετικών στελεχών της σημερινής Δύσεως.
Η Merkel ήταν μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας και ο περίφημος Barozo, σκληρός μαοϊκός!
Όλοι αυτοί έγιναν ξαφνικά φιλελεύθεροι, αλλά βεβαίως δεν ξέχασαν το παρελθόν τους και ο καιροσκοπισμός τους δεν στάθηκε αρκετός για να διαγράψει αυτά που πίστευαν.
Ένα το αφεντικό της παγκοσμιοποίησης και τότε στο καιρό του ψυχρού πολέμου, ένα και τώρα, και αυτό το αφεντικό με συνέπεια υπηρετούν.
Απέναντι σε όλους αυτούς τους πρώην και νυν κομμουνιστές, τους μαρξιστές και τους φιλελευθέρους, ένας και μόνον ΕΝΑΣ είναι ο μοναδικός και ειλικρινής πολιτικός αντίπαλος, είναι ο Εθνικισμός, η Μεγάλη Ιδέα των Πατρίδων.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης