Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη ο Κουτσούμπας: Ο λαός έχει χορτάσει από ψεύτικες υποσχέσεις

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη ο Κουτσούμπας: Ο λαός έχει χορτάσει από ψεύτικες υποσχέσεις
Τι δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη
«Ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις, από τα μεγάλα λόγια, από την κοροϊδία για την ανάπτυξη που όλο θα έρθει», δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος συμμετείχε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
Όπως τόνισε, ανάπτυξη «για τον ελληνικό λαό σημαίνει αυξήσεις μισθών, αυξήσεις συντάξεων, σημαίνει αυξήσεις σε κοινωνικές παροχές, σημαίνει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των φορολογικών αντιλαϊκών μέτρων, σημαίνει δουλειά για όλους και για όλες, σημαίνει κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντιλαϊκών - αντεργατικών μέτρων που έφεραν αυτά τα μνημόνια.
Αυτό το δρόμο, αυτή τη διέξοδο για την ανάπτυξη σε όφελος του λαού μας προτείνει το ΚΚΕ».
Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι «αυτό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, των άλλων ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων της φτωχής αγροτιάς και των αυτοαπασχολούμενων, των νέων και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών, εδώ από τη ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη και φέτος, είναι μόνο η αρχή.
Θα έρθουν καινούριες μεγάλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις».
 «Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση για να ανακουφιστεί τελικά ο ελληνικός λαός μετά από δέκα χρόνια συνεχούς οικονομικής κρίσης και βάρβαρων μνημονίων», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης