Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τα σχέδια της Reds για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων - Με ποιους βρίσκεται σε συζητήσεις

Τα σχέδια της Reds για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων - Με ποιους βρίσκεται σε συζητήσεις
Οι χρηµατοοικονοµικός δείκτης καθαρός δανεισµός/αξία επενδυτικού χαρτοφυλακίου ανήλθε στο α’ εξάµηνο του 2017 σε 11,3%
Σε συζητήσεις με μισθωτές, επενδυτές, αλλά και σε δικαστικές διαμάχες βρίσκεται η Reds σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τα αποτελέσματα της επιχείρησης και να διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με όσα αναφέρει στις εξαμηνιαίες λογιστικές καταστάσεις για το Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στο ακίνητο της Γυαλού, Σπάτα Αττικής,  
η Εταιρία διατηρεί µισθωµένο το σύνολο (100%) της προς εκµετάλλευση επιφανείας του Πάρκου και σχεδιάζει την επόµενη φάση ανάπτυξής του, δοµήσιµης επιφανείας 16.000 τ.µ. περίπου, συζητώντας µε πιθανούς µισθωτές, ώστε να εξασφαλίσει τη μίσθωση σημαντικού μέρους των νέων κτηρίων πριν την έναρξη κατασκευής τους.
Για το Εµπορικό – Επιχειρηµατικό – Πολιτιστικό Πάρκο στο ακίνητο της Κάντζας, Παλλήνη Αττικής.
Η Εταιρεία παρακολουθεί και συνεργάζεται µε τις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, οι οποίες εξετάζουν το φάκελο της Β΄ τελικής φάσης πολεοδόµησης της οριοθετηθείσας περιοχής (ΠΟΑΠ∆) για την έκδοση του σχετικού Π.∆. Βίλλα Καµπά & Οικιστικό συγκρότηµα 17 κατοικιών στο όµορο οικόπεδο στην Κάντζα Αττικής.
Η Εταιρία έχει εκδώσει τις άδειες ανακατασκευής του διατηρητέου κτίσµατος και δόµησης του οικιστικού συγκροτήματος 17 κατοικιών και βρίσκεται σε αναζήτηση υποψήφιου επενδυτών για την διάθεση των ακινήτων σε επόμενη φάση.
Για το Οικόπεδο – Κτήριο γραφείων στην Ακαδηµία Πλάτωνος, Αθήνα.
Η Εταιρεία εξαιτίας της μακρόχρονης δέσμευσης του ακινήτου της έχει καταθέσει αγωγές κατά του Ελληνικού ∆ημοσίου στα αστικά δικαστήρια για οικονοµική αποζηµίωσή της και στο Συµβούλιο της Επικρατείας κατά των αρµοδίων αρχών για την µη ολοκλήρωση της διαδικασίας αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του ακινήτου.
Για το Οικόπεδο – Κτηριακό συγκρότηµα µικτής χρήσης στην περιοχή Splaiul Unirii του Βουκουρεστίου.
Μετά την έκδοση, µε βελτιωµένους όρους δόµησης, του ρυµοτοµικού σχεδίου κτιριακού συγκροτήµατος µικτής χρήσης, η Εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση συν-επενδυτή ή αγοραστή.
Επίσης, υπό εξέλιξη βρίσκεται η νοµική διεκδίκηση σχετικής αποζηµίωσης για την αναιτιολόγητη καθυστέρηση πολεοδόµησης από το ∆ήμο Βουκουρεστίου.
Τέλος για το Οικόπεδο – Οικιστικό συγκρότηµα στην περιοχή Straoulesti-Baneasa του Βουκουρεστίου. H Εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση συν-επενδυτή ή αγοραστή για το ακίνητο που διαθέτει, οικιστικού συγκροτήματος 72 διαμερισμάτων στη παραλίμνια περιοχή της Λίμνης Baneasa.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης