Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Η «αλυσιδωτή μετανάστευση» δεν πρέπει να αποτελεί μέρος οποιασδήποτε νομοθεσίας

Trump: Η «αλυσιδωτή μετανάστευση» δεν πρέπει να αποτελεί μέρος οποιασδήποτε νομοθεσίας
Η ταξιδιωτική απαγόρευση στις ΗΠΑ πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη, σκληρότερη και πιο συγκεκριμένη, πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος
Η λεγόμενη «αλυσιδωτή μετανάστευση» δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, δήλωσε σήμερα (15/9/2017) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump.
Ο όρος «αλυσιδωτή μετανάστευση» χρησιμοποιείται συχνά για να αναφερθεί σε πολίτες ή μόνιμους κατοίκους που χορηγούν συγγενείς ή στην έλευση συγγενών του αρχικά αφιχθέντος μετανάστη.
«Η “ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ” δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε νομοθεσίας για τη μετανάστευση!», δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Trump.
Η δήλωση αυτή ήρθε καθώς ο αμερικανός πρόεδρος εξέπληξε τους Ρεπουμπλικάνους αυτή την εβδομάδα με διαπραγματεύσεις με κορυφαίους Δημοκρατικούς ηγέτες του Κογκρέσου σχετικά με το πρόγραμμα DACA για την προστασία των παιδιών των μεταναστών χωρίς έγγραφα.



Νωρίτερα σήμερα, ο Trump έγραψε στο Twitter ότι η απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ ανθρώπων από έξι μουσουλμανικές χώρες, πρέπει να είναι «μεγαλύτερη, αυστηρότερη και πιο συγκεκριμένη».
«Η ταξιδιωτική απαγόρευση στις ΗΠΑ πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη, σκληρότερη και πιο συγκεκριμένη - αλλά βλακωδώς, αυτό δεν θα ήταν πολιτικά σωστό!», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος.



www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης