Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα στο απόσπασμα και οι πολίτες... σπίτια τους!

Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα στο απόσπασμα και οι πολίτες... σπίτια τους!
Η Ν.Δ. εξήγγειλε ένα οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κατ’ ουσίαν αποτελεί αντιγραφή των δικών του σχεδίων και αυτή η κοκορομαχία δείχνει ξεκάθαρα το προφανές ότι τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν την ίδια πολιτική
Οι πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και το οικονομικό πρόγραμμα που εξήγγειλε η Νέα Δημοκρατία, πηγαίνουν τη χώρα από το κακό στο χειρότερο στήνοντας «την Ελλάδα στο απόσπασμα», υποστηρίζει με άρθρο του ο γγ του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλιολάκος.
Παράλληλα τονίζει πως «όσο οι πολίτες της χώρας μένουν στα σπίτια τους η εξουσία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί» και για αυτό το λόγο πρωταρχικός στόχος της παράταξής του, «είναι να αφυπνίσει τους Έλληνες».
Αναλυτικότερα το άρθρο του κου Μιχαλιολάκου:
Τελείωσε η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με τις γνωστές εξαγγελίες εκ μέρους του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και των επικεφαλής των λοιπών κομμάτων, εξαγγελίες από τις οποίες τίποτε το ουσιαστικό δεν υπήρξε.
Όλες οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση, ενώ εκτενή αποσπάσματά τους μετέδωσαν όλα τα μεγάλα κανάλια πανελληνίου εμβελείας, για όλους εκτός από έναν:
Τον υπογράφοντα το άρθρο αυτό, ο οποίος έχει την τιμή να είναι ο επικεφαλής της 3ης πολιτικής δυνάμεως της χώρας, σύμφωνα με τις 3 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Για να αφήσουμε κατά μέρος της δημοσκοπήσεις, γιατί σε αυτές, ως γνωστόν γίνονται σημεία και τέρατα.

“Καμία ανάπτυξη δεν φαίνεται στον ορίζοντα”

Είναι φανερό ότι καμία ανάπτυξη δεν φαίνεται στον ορίζοντα και δεν πρόκειται να φανεί εάν δεν υπάρξει μία εθνική οικονομική πολιτική με επιστροφή στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, στην προστασία των εθνικών προϊόντων και στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός και είναι βέβαιον ότι θα έσωζε την Πατρίδα μας από την δεδομένη οικονομική κρίση.
Η Ν.Δ. εξήγγειλε ένα οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κατ’ ουσίαν αποτελεί αντιγραφή των δικών του σχεδίων και αυτή η κοκορομαχία δείχνει ξεκάθαρα το προφανές ότι τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν την ίδια πολιτική, την πολιτική του μνημονίου και δεν είναι δυνατόν να ασκήσουν άλλη.
Μια πολιτική, η οποία έχει καταστρέψει την χώρα και την πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Είναι δεδομένο ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο συγκυβερνήτης του Πάνος Καμμένος απολαμβάνουν μέχρι στιγμής την εύνοια του ξένου παράγοντα και δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει σύντομα.
Περιμένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει τα σκληρά μέτρα και στην συνέχεια επιθυμούν μια ομαλή διαδοχή από την φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει δυναμική ανόδου ικανή να της δώσει μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες μία αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Στο σημείο αυτό και για τον λόγο ακριβώς αυτό έρχεται το σχέδιο τόσο των ντόπιων, όσο και των ξένων “νταβατζήδων”, για την δημιουργία ενός τρίτου πόλου.

Το σχέδιο για ένα νέο ισχυρό ΠΑΣΟΚ

Έρχεται πλέον το σχέδιο για ένα νέο ισχυρό ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως δεν φαίνεται να ευδοκιμεί.
Όπως δεν ευδοκίμησε στο πρόσφατο παρελθόν η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.
Όσοι γνωρίζουν την πολιτική Ιστορία αυτού του τόπου, έχουν την γνώση ότι ουδέποτε μεγάλο κόμμα εξουσίας, του οποίου κατρακύλησαν τα ποσοστά μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του ή έστω ένα σημαντικό μέρος από αυτές και αυτό συμβαίνει από τον 19ο αιώνα ακόμη.
Τι απέγινε αλήθεια το κόμμα του Χαριλάου Τρικούπη, το Λαϊκό κόμμα, το κόμμα φιλελευθέρων, η Ένωση Κέντρου;
Εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος αμέσως μετά την καταγραφή τους σε μικρά εκλογικά ποσοστά.
Το ίδιο συμβαίνει και με το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το παίρνουν απόφαση μέσα στην απελπισία τους από την άνοδο της Χρυσής Αυγής!
Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής έχει κλιμακωθεί σε βαθμό, ο οποίος καταλύει Σύνταγμα, ατομικές ελευθερίες και νόμους.
Αδιαφορούν απόλυτα, όμως, για το γεγονός αυτό οι “ευαίσθητοι” για τα ατομικά δικαιώματα Καίσαρες του πολιτεύματος.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε κάποιους καλοπροαίρετους θέλουμε να πιστεύουμε, οι οποίοι μας λένε ότι “δεν σας βλέπουμε”.
Πού αλήθεια περιμένουν να μας δούνε;
Στο όνειρό τους;
Οι τηλεοράσεις μας έχουν αποκλείσει, οι εφημερίδες το ίδιο, απαγορεύσεις επί απαγορεύσεων, αντισυγκεντρώσεις, κρατική και παρακρατική τρομοκρατία.
Μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθούν αλήθεια γιατί εμείς δεν τους βλέπουμε;

Όσο οι πολίτες κάθονται σπίτια τους, η εξουσία δεν έχει τίποτε να φοβηθεί

Παρ’ όλη όμως την συνεχώς κλιμακούμενη πολεμική, μία πολεμική παράνομη και αντισυνταγματική, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, γνωρίζοντας ότι υπηρετούμε την Πίστη, την Πατρίδα και την ελευθερία, γνωρίζοντας επί πλέον ότι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είναι στο πλευρό μας ακόμη και εάν δεν έχουν την τόλμη μέσα στο κλίμα της τρομοκρατίας να σταθούν δίπλα μας στις γραμμές μας, στα γραφεία μας, στον πολιτικό μας αγώνα.
Η Χρυσής Αυγής αποτελεί σήμερα την εθνική πρωτοπορία σε έναν υπέροχο αγώνα με μια Πατρίδα, η οποία κυριολεκτικά βρίσκεται στο απόσπασμα.
Τα εθνικά θέματα χωρίς εξαίρεση από την Βόρειο Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο ευρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, ενώ ταυτόχρονα ένα ισλαμικό τόξο απλώνεται στα Βαλκάνια έχοντας σαν κυρίαρχη δύναμη την Τουρκία η οποία γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή.
Η χρεοκοπία δυστυχώς δεν είναι μόνο οικονομική, είναι ηθική, είναι πολιτική, είναι κοινωνική και δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα τείνει να γίνει και εθνική.
Η Ελλάδα ευρίσκεται στο απόσπασμα, αλλά οι πολίτες, όσοι τουλάχιστον έχουν εθνική συνείδηση, αρκούμενοι στο ξεροκόμματο των μνημονιακών μισθών και επιδομάτων, προτιμά την ησυχία της, πιστεύοντας ότι από την μια στιγμή στην άλλη θα γίνει ένα θαύμα και θα τους σώσει.
Όσο οι πολίτες κάθονται σπίτια τους, η εξουσία δεν έχει τίποτε να φοβηθεί και για τον λόγο αυτό πρωταρχικό μας καθήκον είναι να ξυπνήσουμε τους Έλληνες και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι τίποτε δεν πρόκειται να τους σώσει, εάν δεν σώσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης