Τελευταία Νέα
Διεθνή

Foxnews: Η Ελλάδα σχεδιάζει κοινές αεροπορικές ασκήσεις με την Κύπρο, την Αίγυπτο και το Ισραήλ

Foxnews: Η Ελλάδα σχεδιάζει κοινές αεροπορικές ασκήσεις με την Κύπρο, την Αίγυπτο και το Ισραήλ
Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έγιναν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, μετά από στρατιωτική παρέλαση στην κυπριακή πρωτεύουσα για τον εορτασμό της 57ης επετείου της ανεξαρτησίας του διχασμένου νησιού
Στην επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Κύπρο με αφορμή τους εορτασμούς για την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρεται το Foxnews και συγκεκριμένα στην αναφορά του, ότι η Ελλάδα σχεδιάζει κοινές αεροπορικές ασκήσεις με την Κύπρο την Αίγυπτο και το Ισραήλ.
Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας δήλωσε ότι καταρτίζονται σχέδια για κοινές πολεμικές ασκήσεις από αέρος με την Κύπρο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο των προσπαθειών για ενίσχυση της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, αναφέρει το δημοσίευμα.
Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έγιναν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, μετά από στρατιωτική παρέλαση στην κυπριακή πρωτεύουσα για τον εορτασμό της 57ης επετείου της ανεξαρτησίας του διχασμένου νησιού.
Η παρέλαση περιελάμβανε την πτήση επίδειξης ενός ζεύγους αεριωθούμενων αεροσκαφών F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, η πρώτη εμφάνιση των ελληνικών πολεμικών αεροπλάνων στην εκδήλωση τα τελευταία 16 χρόνια.
Ο πρόεδρος του Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει παύση στις προσπάθειες επανένωσης της Κύπρου, παρά την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών με του Τουρκοκυπριακή πλευρά τον Ιούλιο 2017.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης