Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fiat Chrysler: Ανακαλεί περισσότερα από 700.000 οχήματα λόγω προβλήματος στα φρένα

tags :
Fiat Chrysler: Ανακαλεί περισσότερα από 700.000 οχήματα λόγω προβλήματος στα φρένα
Η κίνηση σχετίζεται με ανάκληση που είχε πραγματοποιηθεί το 2014
Στην ανάκληση 709.837 οχημάτων αναμένεται να προχωρήσει η Fiat Chrysler Automobiles, όπως ανακοίνωσε σήμερα (3/10) η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, λόγω προβλήματος που σχετίζεται με τα φρένα και είχει απασχολήσει ξανά την εταιρεία πριν από τρία χρόνια.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ανάκληση αφορά μοντέλα Dodge Durango και Jeep Grand Cherokee SUV τα οποία κατασκευάστηκαν από το 2011 έως το 2014, στα οποία έχει τοποθετηθεί λανθασμένα μηχανισμός στη λειτουργία των φρένων.
Όπως ανακοίνωσε η Fiat Chrysler, έχει ήδη καταγραφεί ένα ατύχημα που σχετίζεται με το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τραυματισμοί, ενώ υπάρχει άμεσος συσχετισμός με παρόμοια ανάκληση που έλαβε χώρα το 2014, αναφορικά με τη λειτουργία φρεναρίσματος.
Η παραπάνω εξέλιξη αφορά περίπου 646.394 στις ΗΠΑ, με τα υπόλοιπα οχήγματα να εντοπίζονται στην Καναδά και το Μεξικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου προβλήματος που είχε ανακύψει, η εταιρεία είχει επιδιορθώσει σχεδόν το 95% των σχετικών οχημάτων.
Πρόκεται για την τρίτη ανάκληση οχημάτων που πραγματοποιεί η Fiat Chrysler το τελευταίο διάστημα, καθώς προηγουμένως είχε ανακαλέσει περίπου 50.000 φορτηγάκια Pacifica, και σχεδόν μισό εκατομμύριο φορτηγά Ram.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης