Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Κύριος χορηγός στο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη

Εθνική Ασφαλιστική: Κύριος χορηγός στο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη
Για την Εθνική Ασφαλιστική, τέτοιες αγωνιστικές διοργανώσεις οι οποίες καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα και παράλληλα προτάσσουν αισθήματα μέριμνας και κοινωνικής προσφοράς, αποτελούν δέσμευση και επιταγή
Με μεγάλη χαρά η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε ως κύριος χορηγός στον 4ο φιλανθρωπικό Υπεραμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», ο οποίος εφέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Για την Εθνική Ασφαλιστική, τέτοιες αγωνιστικές διοργανώσεις οι οποίες καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα και παράλληλα προτάσσουν αισθήματα μέριμνας και κοινωνικής προσφοράς, αποτελούν δέσμευση και επιταγή, σημειώνει η εταιρία.
Όπως εμπράκτως έχει αποδείξει και μέσω άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, η Εθνική Ασφαλιστική διεκδικεί την ανάληψη χορηγιών, επιβεβαιώνοντας έτσι την εταιρική της ευαισθησία και ανθρωπιά στο κοινωνικό-πολιτιστικό γίγνεσθαι.
Η επιτυχία του εφετινού αγώνα – που ολοκληρώθηκε, έπειτα από 50 ώρες, το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία - ήταν πρωτοφανής, τόσο από πλευράς της συνολικής απόστασης που καλύφθηκε, όσο και των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν.
Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα και περπάτησαν ή έτρεξαν, προσφέροντας χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπικές δράσεις.
Συνολικά καλύφθηκαν 30.721 χιλιόμετρα, ενώ συγκεντρώθηκε το ποσό των 15.360,5 ευρώ – αριθμοί σχεδόν διπλάσιοι σε σχέση με την περσινή διοργάνωση.
Τα χρήματα πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλων Μέριμνας», «Φίλων Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, Αλέξανδρος Συμεωνίδης», αλλά και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης