Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι ζήτησαν οι κυβερνητικοί βουλευτές από τον Χουλιαράκη

Τι ζήτησαν οι κυβερνητικοί βουλευτές από τον Χουλιαράκη
Ζήτησαν επίσης, το ποσόν των 300 εκατ. ευρώ που έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό για την προστασία ευάλωτων οικονομικά νοικοκυριών και για παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας, να γίνει μόνιμη παροχή
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ενημέρωσε σήμερα στο πλαίσιο της ΕΚΕΠΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού έργου) τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το προσχέδιο του προϋπολογισμού, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα (2/10).
Οι κυβερνητικοί βουλευτές ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, η δαπάνη για τις ευάλωτες ομάδες, το λεγόμενο κοινωνικό μέρισμα, να δοθεί νωρίτερα εφέτος, το Νοέμβριο και να συμπεριλάβει περισσότερες κοινωνικές ομάδες, όπως οικογένειες που απειλούνται από τη φτώχεια, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνους ή οικογένειες όπου και οι δυο γονείς είναι άνεργοι.
Ζήτησαν επίσης, το ποσόν των 300 εκατ. ευρώ που έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό για την προστασία ευάλωτων οικονομικά νοικοκυριών και για παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας, να γίνει μόνιμη παροχή.
Ακόμη, την αύξηση του ποσού που δίδεται ως επίδομα θέρμανσης, ζήτησαν βουλευτές των ορεινών, κυρίως, περιφερειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης