Τελευταία Νέα
Οταν μιλούν οι αριθμοί

ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ: Βελτίωση σε πολλές τελικές γραμμές, αλλά τεράστιο πρόβλημα ο Δανεισμός της

tags :
ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ: Βελτίωση σε πολλές τελικές γραμμές, αλλά τεράστιο πρόβλημα ο Δανεισμός της
ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ: Αποτιμάται σε 16,6 εκατ. ευρώ στη τιμή των 0,5630 ευρώ… Ίδια κεφάλαια ιδιοκτητών εταιρείας στα 12 εκατ. ευρώ από τα 11,85 εκατ. του 6μηνου

ΜΑΚΡΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ: 56,66 εκατ. από 59,7 εκατ. και ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ 55 εκατ. από 53 εκατ. ευρώ. Σχεδόν άδεια τα ΤΑΜΕΙΑ με ρευστό 176 χιλ. ευρώ.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ: 49,74 εκατ. από 45,74 εκατ. ευρώ, ΕΒΙΤDA 6,9 εκατ. από 4,74 εκατ., ΚΕΡΔΗ 279 χιλ. ευρώ από ΖΗΜΙΕΣ (2,28 εκατ. ευρώ)

ΣΤΑ 3,3 εκατ. ευρώ οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ του ομίλου που εμφανίζει βελτίωση σε πολλές τελικές γραμμές αλλά και που έχει τον βρόγχο των ΥΨΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ με τον σχετικό δείκτη μόχλευσης στο… 9,3  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ…


ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΛΥ για τα δικά του μεγέθη ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ… Με την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης και της εξαγοράς του Μαρινόπουλου από τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη Α.Ε η εταιρεία προέβη σε οριστική διαγραφή 4,4 εκατ. και εισέπραξε 4,0 εκατ.

Ο Όμιλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με τα πιστωτικά ιδρύματα, συμμετέχοντες στο Κοινό Ομολογιακό Δάνειο, με σκοπό την αναδιοργάνωση των δανειακών υποχρεώσεων. Η αναδιοργάνωση αφορά κυρίως τη μετάθεση δόσεων κεφαλαίου.

Η Διοίκηση εκτιμά ότι με την ολοκλήρωση των συζητήσεων, η οποία αναμένεται σε βραχυπρόθεσμη περίοδο εντός του 2017, εξομαλύνονται τυχόν θέματα κεφαλαίου κίνησης και αμβλύνονται οι επιπτώσεις από τον Όμιλο Μαρινόπουλο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης