Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Όρος για μελλοντική συμμετοχή μας σε κυβέρνηση συνεργασίας η κατάργηση του νόμου αλλαγής φύλου

Λεβέντης: Όρος για μελλοντική συμμετοχή μας σε κυβέρνηση συνεργασίας η κατάργηση του νόμου αλλαγής φύλου
«O κ. Τσίπρας θα πάει στις ΗΠΑ ως τουρίστας και θα γυρίσει ως τουρίστας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης
Η κατάργηση του νόμου περί αλλαγής φύλου, σε περίπτωση που τελικώς ψηφιστεί τις προσεχείς μέρες,  θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση συνεργασίας, ξεκαθάρισε ο πρόεδρός, Β. Λεβέντης.
Μάλιστα, τη ρητή και κατηγορηματική αυτή δέσμευση περιέγραψε στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, τονίζοντας ότι «δεσμεύομαι ότι θα καταργήσω το νόμο».
Εξήγησε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν δικαιούται να υπερψηφίσει ένα νόμο που αντίκειται στη Φύση, στο Θεό και στις αξίες του Ελληνισμού.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ζητήσει τη γνώμη του επί του θέματος και εκείνο τού υπέδειξε να συνταχθεί με τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο νόμος θα δημιουργήσει απείρως περισσότερα προβλήματα από όσα, υποτίθεται, επιδιώκει να επιλύσει.
Σημείωσε δε, πως τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ομάδων πρέπει να προστατεύονται, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού.
«Είμαι υπέρ στο να παίρνουν κοινωνικά επιδόματα, συντάξεις.
Να έχουν ίσα δικαίωμα στην εργασία.
Αλλά άλλο αυτό και άλλο η Πολιτεία να επικυρώσει αυτό που θέλουν να είναι, ενώ δεν είναι», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Αναφορικά με το επικείμενο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας θα πάει στις ΗΠΑ ως τουρίστας και θα γυρίσει ως τουρίστας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης