Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ο Τσίπρας

Ένωση Κεντρώων: Να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ο Τσίπρας
Μπορούμε με άλλους τρόπους να στηρίξουμε την κοινωνική ομάδα των ομοφυλόφιλων αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
Να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Ένωση Κεντρώων, η οποία επισημαίνει ότι η Πολιτεία μπορεί να στηρίξει με άλλους τρόπους την κοινωνική ομάδα των ομοφυλοφίλων.
«Μπορούμε με άλλους τρόπους να στηρίξουμε την κοινωνική ομάδα των ομοφυλοφίλων (κοινωνική ενσωμάτωση, εργασία, συντάξεις, ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου κατά του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού).
Αυτά τα μέτρα θα ήταν πολύ πιο σημαντικά για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων από εκείνα που θέλει να θεσπίσει η κυβέρνηση» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων, η οποία εκφράζει επιφυλάξεις «μήπως με την εφαρμογή του νόμου του κ. Τσίπρα, αυξηθεί ο κοινωνικός τους αποκλεισμός και η κοινωνική απομόνωση και εκεί που πάμε να βοηθήσουμε μια τάξη συνανθρώπων μας, να κάνουμε τη ζωή τους πιο βασανιστική».
Παράλληλα η Ένωση Κεντρώων τάσσεται κατά και την πρότασης της ΝΔ, «τα 15 χρόνια να γίνουν 18» και υπογραμμίζει ότι «δεν είναι τίμιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να γονατίζει στην Πανορθόδοξη σύναξη της Κρήτης και το λοιπό πολιτικό σύστημα να μη σέβεται τη θέληση της επίσημης Εκκλησίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης