Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Το βλέμμα στις τράπεζες και στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ – Βελτιώνεται η ψυχολογία

tags :
ΧΑ: Το βλέμμα στις τράπεζες και στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ – Βελτιώνεται η ψυχολογία
Στο επίκεντρο και η μετοχή της Jumbo μετά τη δημοσίευση ισχυρών αποτελεσμάτων χρήσης τα οποία ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Επιφυλακτικά αισιόδοξοι είναι οι επενδυτές μετά και τη χθεσινή ανοδική κίνηση της αγοράς και καθώς οι τράπεζες έχουν περιορίσει την έντονη μεταβλητότητα των προηγούμενων ημερών, επανέρχεται σταδιακά η ισορροπία.
Το βλέμμα θα είναι και πάλι επικεντρωμένο στις τραπεζικές μετοχές αλλά και στην Jumbo που χθες μετά το κλείσιμο ανακοίνωσε αποτελέσματα χρήσης, τα οποία ήταν ισχυρά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Επιπλέον η αγορά περιμένει ενημέρωση αναφορικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
 
Euroxx

Περιμένουμε ακόμα μία καλή συνεδρίαση με τις τράπεζες στο επίκεντρο.

 Beta

Παρά τους χαμηλούς τζίρους οι επενδυτές είναι επιφυλακτικά αισιόδοξοι κρατώντας το βλέμμα εστιασμένο στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

 IBG

Η θετική ψυχολογία μπορεί να συνεχιστεί και σήμερα λόγω της αισιοδοξίας ια την τρίτη αξιολόγηση που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα.
Η Jumbo επίσης θα βρεθεί στο επίκεντρο μετά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα που δημοσίευσε μετά το κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίασης.
 
Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει την θετική της τάση με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις συναντήσεις του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης