Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Volterra ΜΟΥ: Η εφαρμογή που θα σας δώσει τον έλεγχο στην διαχείριση των λογαριασμών Ηλεκτρικής Ενέργειας

tags :
Volterra ΜΟΥ: Η εφαρμογή που θα σας δώσει τον έλεγχο στην διαχείριση των λογαριασμών Ηλεκτρικής Ενέργειας
Η εφαρμογή Volterra ΜΟΥ βασίζεται στην βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα DiG της Intelen, για την παροχή προσωποποιημένων ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρίες ενέργειας και στους τελικούς καταναλωτές τους
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας, εδώ και μικρό διάστημα ολοκληρώσαμε την υλοποίηση της καινοτόμου εφαρμογής Volterra MOY.
Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία πλατφόρμα και ένα application, μοντέρνο, ευχάριστο μα κυρίως φιλικό για το τελικό χρήστη και πάνω από όλα ολιστικά πληροφοριακό, έτσι ώστε ο εκάστοτε επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμεί και σχετίζονται με το λογαριασμό του στη Volterra.
Η εφαρμογή Volterra ΜΟΥ βασίζεται στην βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα DiG (intelen.com/us/solutions/dig) της Intelen (www.intelen.com), για την παροχή προσωποποιημένων ψηφιακών υπηρεσιών σε εταιρίες ενέργειας και στους τελικούς καταναλωτές τους.
Η Intelen έχει ήδη μεγάλους πελάτες και πολύ σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, και αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά το 2018 τόσο σε πελάτες, όσο και σε νέα προϊόντα.
Στον ελληνικό χώρο, διαχειρίζεται ήδη ενεργειακά και πελατοκεντρικά δεδομένα, περισσότερων από 100.000 εταιρειών και οικιακών καταναλωτών, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια σε εταιρικούς και οικιακούς καταναλωτές, ξεπερνώντας τα 2,5 εκατομμύρια τελικούς χρήστες μόνο στη χώρα μας.
Ποιες είναι όμως οι βασικές δυνατότητες του Volterra MOY ? Ενδεικτικά μέσα από το Volterra MOY, κάθε χρήστης μπορεί να:
Δει αναλυτικά το προφίλ της κατανάλωσης του!
Κρατήσει αρχείο από το όλο το ιστορικό των πληρωμών του!
Εξοφλήσει online, γρήγορα το λογαριασμό του!
Ανακαλύψει χρήσιμα tips εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων κατ΄επέκτασην!
Καταχωρήσει εύκολα τη τελευταία μέτρηση της παροχής του!

Η εφαρμογή Volterra MOY είναι διαθέσιμη για Desktop, Android και Apple συσκευές, (ακολουθήστε το παρακάτω σχετικό σύνδεσμο, κατεβάστε το Volterra MOY στη συσκευή σας και ανακαλύψτε πως μπορείτε να έχετε εύκολα τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας):
για τη desktop έκδοση, πατήστε εδώ: volterramou.intelen.com.
για play store (android), πατήστε εδώ: play.google.com/VolterraMOY.
για app store (apple), πατήστε εδώ: itunes.apple.com/gr/app/VolterraMOY.

Άν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για την εφαρμογή Volterra MOY, πατήστε εδώ.
Σας ευχόμαστε ευχάριστη και ασφαλή πλοήγηση.

Για τη Volterra ΑΕ
Δ/νση Marketing & Επικοινωνίας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης