Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Τρόμος επικράτησε τα μεσάνυχτα στην Αλβανία, όταν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος μπήκε στον εναέριο χώρο της

tags :
Τρόμος επικράτησε τα μεσάνυχτα στην Αλβανία, όταν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος μπήκε στον εναέριο χώρο της
Τρόμος επικράτησε στην γειτονική Αλβανία, όταν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος φέρεται να μπήκε στον αλβανικό εναέριο χώρο και να πετούσε επί 6 έως 8 λεπτά σε χαμηλό ύψος κάνοντας τα τζάμια των σπιτιών να τρίζουν και τους Αλβανούς να τρέχουν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, να μπουν στα σπίτια τους.

Το γεγονός μάλιστα ότι η πτήση ήταν νύχτα, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία δεδομένου ότι οι σχέσεις Τιράνων και Αθήνας είναι τεταμένες αυτό το διάστημα λόγω των αλυτρωτικών ενεργειών της Αλβανίας και της επίθεσης που δέχεται από την κυβέρνηση Ράμα η ελληνική εθνική μειονότητα στη Χειμάρρα. Ίσως λοιπόν η πτήση να ήταν ένα μήνυμα στην Αλβανία.



Από ελληνικής πλευράς βεβαίως δεν επιβεβαιώνεται πώς το μαχητικό F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας παραβίασε τον εναέριο χώρο της Αλβανίας και επισημαίνεται πώς η πτήση ήταν εντός ελληνικού εναέριου χώρου στο πλαίσιο ασκήσεως των Ένοπλων Δυνάμεων. Το μήνυμα πάντως όπως και να έχει εστάλη σε αυτούς που νομίζουν ότι η Ελλάδα μπορεί να ανέχεται τις προκλήσεις της Αλβανίας και τα παιχνίδια της σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας.

www.pentapostagma.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης