Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η JPMorgan λανσάρει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, αποσκοπώντας σε πελάτες μέσω διαδικτύου

Η JPMorgan λανσάρει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, αποσκοπώντας σε πελάτες μέσω διαδικτύου
Η τράπεζα ξεκινάει με μία πρώτη δοκιμή της εφαρμογής για τους χρήστες των τηλεφώνων της Apple με ταχυδρομικούς κώδικες στο Σεντ Λούις
Στην πρώτη της προσφορά online τραπεζικών λογαριασμών, η JPMorgan παρουσίασε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, τη νέα εφαρμογή για smartphone, με την οποία ελπίζει ότι θα προσελκύσει νέους καταθέτες, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι και μπορεί να διαμένουν μακριά από οποιοδήποτε από τα υποκαταστήματά της.
Η εφαρμογή, που ονομάζεται Finn by Chase, επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τηλέφωνο για να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό, να κάνουν καταθέσεις, να εκδώσουν επιταγές, να παρακολουθήσουν τις δαπάνες τους και να εκπονούν σχέδια αποταμίευσης.
Οι χρεωστικές κάρτες Finn θα στέλνονται μέσω ταχυδρομείου για πρόσβαση σε μετρητά σε 29.000 ΑΤΜ.
Η τράπεζα ξεκινάει με μία πρώτη δοκιμή της εφαρμογής για τους χρήστες των τηλεφώνων της Apple με ταχυδρομικούς κώδικες στο Σεντ Λούις, όπου η JPMorgan δεν έχει υποκαταστήματα, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη δοκιμή.
Η τράπεζα, η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ, με περιουσιακά στοιχεία αξίας 2,56 τρισ. δολαρίων, σχεδιάζει να διαθέσει στην αγορά την εφαρμογή Finn, σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ και για τηλέφωνα Android το 2018.
Αργότερα φέτος θα προσφέρει εγγραφή από κινητά σε εθνικό επίπεδο για τους τυπικούς λογαριασμούς αποταμίευσης.
"Η Finn μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε νέους πελάτες και νέες αγορές", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Thasunda Duckett, διευθύνων σύμβουλος της Chase Consumer Banking.
Η εφαρμογή, δήλωσε, "φτιάχτηκε από millennials για millennials ".
Οι τραπεζίτες σε ολόκληρο τον κλάδο θέλουν να προσθέσουν τους millennials ως την επόμενη γενιά πελατών τους.
Στην JPMorgan, η εφαρμογή θα μπορούσε επίσης να δείξει, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Jamie Dimon, πώς μπορεί να αναλάβει τις καταθέσεις καταναλωτών, πέρα από τα 23 κράτη όπου έχει η τράπεζα υποκαταστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης