Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Uber και η Barclays συνεργάζονται για να εκδώσουν πιστωτική κάρτα στις ΗΠΑ

Η Uber και η Barclays συνεργάζονται για να εκδώσουν πιστωτική κάρτα στις ΗΠΑ
Δεδομένου ότι δεν είναι αμοιβή, έχει μερικές από τα καλύτερες ανταμοιβές στις ΗΠΑ
Η Uber και μία μονάδα της Barclays συνεργάζονται για να προσφέρουν μία εμπλουτισμένη σε ανταμοιβές πιστωτική κάρτα στις ΗΠΑ, μέσω της εφαρμογής για κινητές συσκευές της εταιρείας μεταφορών.
Οι υπάλληλοι της Uber και της τράπεζας δήλωσαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, ότι η κάρτα θα είναι δωρεάν και θα προσφέρει ένα μπόνους εγγραφής αξίας 100 δολαρίων, καθώς και μια ετήσια πίστωση 50 ευρώ για υπηρεσίες ψηφιακής συνδρομής, όπως το Netflix.
Θα προσφέρει επίσης επιστροφή μετρητών για τις δαπάνες, συμπεριλαμβανομένου 4% για φαγητό, 3% για αεροπορικά εισιτήρια και 2% για δρομολόγια με την Uber και πολλές άλλες online συναλλαγές.
Ο Curt Hess, διευθύνων σύμβουλος της Barclaycard στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι οι ανταμοιβές των καρτών Uber είναι υψηλές, για να προσελκύσουν πελάτες και να τους ενθαρρύνουν να προτιμήσουν άλλες κάρτες που μπορεί να έχουν.
"Δεδομένου ότι δεν είναι αμοιβή, έχει μερικές από τα καλύτερες ανταμοιβές στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Hess.
Με τη συμφωνία με την Uber, η Barclays απευθύνεται απευθείας στους πιθανούς νέους πελάτες της κάρτας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή service ride.
Ο Hess δήλωσε ότι αναμένει τις προσφορές να είναι πιο αποτελεσματικές με την αποστολή προωθητικών μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζήτησε από τους χρήστες, να συμπληρώσουν τις εφαρμογές με βασικές πληροφορίες που έχουν ήδη βάλει στην εφαρμογή Uber.
Η Barclays είναι ο ένατος μεγαλύτερος εκδότης καρτών στις ΗΠΑ,
Ο Judy Zhu, διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων της Uber, δήλωσε ότι η κάρτα ήταν ένας τρόπος να ενθαρρυνθούν οι πελάτες να χρησιμοποιήσουν την Uber σε περισσότερα πράγματα, από τις μετακινήσεις.
"Σκεφτόμαστε πραγματικά πώς να συνδέσουμε την Uber με τα πράγματα που κάνετε πριν και μετά την οδήγηση", δήλωσε ο Zhu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης