Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης για διαγραφή Παπακώστα: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ΛΑΟΣ γρηγορότερα από ότι προβλέπαμε

Ζαχαριάδης για διαγραφή Παπακώστα: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ΛΑΟΣ γρηγορότερα από ότι προβλέπαμε
Η καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα άλλη μια ένδειξη της συνοχής στη δεξιά πολυκατοικία είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Για μετατροπή της ΝΔ σε ΛΑΟΣ κάνει λόγο ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης αναφερόμενος στη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από τη ΝΔ.
«Η καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα, άλλη μια ένδειξη της ομοψυχίας και της συνοχής στη δεξιά πολυκατοικία.
Η γραμμή «Άδωνις και Άγιος ο Θεός», μετατρέπει τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ γρηγορότερα και από ότι προβλέπαμε» αναφέρει σε μήνυμα του στο Facebook ο κ.Ζαχαριάδης.
Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να θέσει εκτός της ΚΟ της ΝΔ την κα.Παπακώστα.
Αφορμή υπήρξε η τοποθέτηση της χθες στην Ολομέλεια της Βουλής και η διαφοροποίηση της από τη ΝΔ όσον αφορά το ν/σ του υπ. Εθνικής Άμυνας για τη σταδιοδρομία και την εξέλιξη στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.
Η κα.Παπακώστα, κατόπιν σφοδρής αντιπαράθεσης των Π. Καμμένου και Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, πήρε το λόγο αναφέροντας πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο» καθώς και ότι ορισμένες εκ των διατάξεων που η ΝΔ καταψηφίζει, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η κα.Παπακώστα κλήθηκε να κάνει διορθωτική δήλωση διαφορετικά θα ήταν αντιμέτωπη με τη διαγραφή, η οποία πάντως ήρθε με απόφαση του κ.Μητσοτάκη και παρά το γεγονός ότι η κα.Παπακώστα προχώρησε σε διορθωτική δήλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης