Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

Πολλά μικρά και ενδιαφέροντα για τον όμιλο της Fourlis

tags :
Πολλά μικρά και ενδιαφέροντα για τον όμιλο της Fourlis
ΦΟΥΡΛΗΣ: Σύνολο εισροών / (εκροών) από λειτουργικές δραστηριότητες  (6,67) από (3,88) – Αγορά ενσώματων και άυλων παγίων περιουσιακών στοιχείων (4,80) από (0,17)…

  • Αρνητικές ελεύθερες ταμειακές ροές -11,47 εκατ. ευρώ από – 4,05 εκατ. στο 6μηνο του 2016.
  • ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ είναι ψιλά γράμματα για τους αναλυτές, που κτυπάνε όπου θέλουν και επιλεκτικά βεβαίως, βεβαίως…
ΦΟΥΡΛΗΣ(2): STOCK OPTIONS – Σύμφωνα με τους προτεινόμενους όρους του Προγράμματος, ο ανώτατος συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων που θα χορηγηθούν κατά την τετραετία 2017 – 2020 δεν θα δύναται να υπερβεί τα 2,57 εκατ. δικαιώματα, μίας μετοχής το κάθε ένα, ήτοι το 5% του μετοχικού κεφαλαίου κατά την ημερομηνία της πρόσκλησης.

  • Ως τιμή διάθεσης των μετοχών ορίσθηκε η χρηματιστηριακή τιμή κλεισίματος της μετοχής την ημέρα της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης για το Πρόγραμμα, ήτοι ποσό € 5,87.
Με απόφαση του ΔΣ, κατ’ εξουσιοδότηση της ΓΣ, θα αποφασίζεται και ο τρόπος κατανομής των δικαιωμάτων κάθε σειράς αφού ληφθούν υπόψη τα οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας και αξιολογηθούν οι υποψήφιοι δικαιούχοι από το ΔΣ.

Δικαιούχοι δύναται να είναι μόνο επιλεγμένα ανώτατα στελέχη. H ημερομηνία παραχώρησης της πρώτης σειράς των δικαιωμάτων προαίρεσης έχει καθοριστεί από το Πρόγραμμα η 20/11/2017.

ΦΟΥΡΛΗΣ(3): “Ταίζει” πολύ κόσμο, προσφέροντας εργασία σε 3.888 άτομα  (3.728 την 30/6/2016).

  • ΠΑΝΤΩΣ …”εμείς”, αν είχαμε 11,5 εκατ. ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ και ζημίες σε μία σειρά αρκετών οικονομικών χρήσεων δεν θα προχωρούσαμε σε επιστροφή κεφαλαίου συνολικού ύψους 5,1 εκατ. ευρώ(!)…
ΒΑΣ.ΠΑΠ.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης