Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Καμία σχέση με τον Trump οι παραπομπές πρώην συμβούλων του

Λευκός Οίκος: Καμία σχέση με τον Trump οι παραπομπές πρώην συμβούλων του
«Εξαιρετικά περιορισμένος» ο ρόλος του George Papadopoulos στην προεκλογική εκστρατεία, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
Καμία σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, ή την προεκλογική του εκστρατεία δεν έχουν οι παραπομπές δύο πρώην συμβούλων του και δεν αποδεικνύουν κάποια αθέμιτη σύμπραξη μεταξύ του επιτελείου του και της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα (30/10/2017) η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Η σημερινή ανακοίνωση δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο, δεν έχει καμία σχέση με την (προεκλογική) εκστρατεία του προέδρου ή με τη δραστηριότητά της», τόνισε η Sarah Sanders κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.
«Το δηλώνουμε αυτό από την πρώτη ημέρα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αθέμιτη σύμπραξη μεταξύ του Trump και της Ρωσίας και τίποτα στη σημερινή παραπομπή δεν το άλλαξε όλο αυτό», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Σχετικά με τον George Papadopoulos, η εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο ρόλος του στην προεκλογική εκστρατεία ήταν «εξαιρετικά περιορισμένος» καθώς κατείχε μόνο μια «θέση εθελοντή».
Όπως ανέφερε, όποια δράση και αν ανέλαβε ο Papadopoulos, ο οποίος, όπως γνωστοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, ομολόγησε ότι έδωσε ψευδή κατάθεση στο FBI, το έκανε με δική του πρωτοβουλία.
Η Sanders διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι ο Trump «δεν έχει καμία πρόθεση» να αμφισβητήσει τον ειδικό εισαγγελέα και πρώην διευθυντή του FBI Robert Mueller, ο οποίος απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος των πρώην συμβούλων του.
«Δεν έχει καμία πρόθεση ή σχέδιο αλλαγών σε ό,τι αφορά τον ειδικό εισαγγελέα», υπογράμμισε.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, υπάρχουν «ενδείξεις» ότι η έρευνα που διεξάγει ο Mueller θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Πάντως, η Sanders αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να απονεμηθεί χάρη στους πρώην συνεργάτες του προέδρου.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης