Επί του Πιεστηρίου

ΙΛΥΔΑ: Ιστορίες, επιεικώς για... αρκούδες!

tags :
ΙΛΥΔΑ: Ιστορίες, επιεικώς για... αρκούδες!
____________

ΙΛΥΔΑ: Μία εταιρεία με τέτοια μεγέθη ( ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2016 στα 2,2 εκατ. ευρώ κ.λπ) και κεφαλαιοποίηση 1,9 εκατ. ευρώ προχώρησε στην αγορά ακινήτου έναντι 500 χιλ. ευρώ στον… ΔΗΜΟ Ωρωπού (!) από τον οικογενειακό κύκλο του προέδρου της…

  • ΙΔΟΥ τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωσή της , μεταξύ άλλων…
Στο 1ο θέμα ενέκρινε και επικύρωσε κατά πλειοψηφία το συμβολαιογραφικό προσύμφωνο αγοραπωλησίας ακινήτου της Συμβολαιογράφου Αθηνών κας Γεωργίας Μπλάνα μεταξύ των κ.κ. Μαρίας Παπαδοκωστάκη και Λυδίας Ανυφαντάκη ως πωλητριών και της Εταιρείας ως αγοράστριας.

Ειδικότερα, δυνάμει του ως άνω προσυμφώνου η Εταιρεία για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών και εν γένει δραστηριοτήτων της αναφορικά με την διοργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών ημερίδων καθώς και την παρουσίαση και προώθηση των παραγομένων εκ μέρους της προϊόντων, προσυμφώνησε να αποκτήσει με οριστικό συμβόλαιο αγοραπωλησίας από τα ως άνω πρόσωπα, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23α παρ. 5 του κ.ν. 2190/1920, μία αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία ανεγειρόμενης ήδη οικοδομής, στην ειδικότερη θέση «ΣΕΣΙ» της Δημοτικής Ενότητας Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, αλλά εντός ζώνης.

Το συνολικό τίμημα της κατά τα ανωτέρω προσυμφωνηθείσας πωλήσεως για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου εκ μέρους της Εταιρείας, με βάση το εν λόγω καταρτισθέν προσύμφωνο  ανέρχεται στο ποσό των 500 χιλ. ευρώ.
ΣΣ: ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΝ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης