Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 57 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Οκτώβριο 2017

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 57 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Οκτώβριο 2017
Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ, καθώς τον Οκτώβριο του 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 57 εκατ. ευρώ.
Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.
Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί
Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα.
Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.
Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Παρί Σεν Ζερμέν, του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.
Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί έχει τα over 2,5 στους αγώνες Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δεύτερο περιλαμβάνει τις νίκες της Νάπολι, της Έβερτον και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης