Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 6,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο τον Σεπτέμβριο 2017

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 6,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο τον Σεπτέμβριο 2017
Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του εξαπλού τζακ ποτ!

Μεγάλα κέρδη μοιράζει κάθε μήνα το Λαϊκό Λαχείο.
Τον Οκτώβριο 2017 διένειμε συνολικά 6.404.000 ευρώ σε πέντε κληρώσεις.
Ο μεγάλος λαχνός, με κέρδη 1.500.000 ευρώ, κληρώθηκε σε τυχερό στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, ένας τυχερός από την Κρήτη κέρδισε 380.000 ευρώ.
Στις υπόλοιπες μεγάλες κατηγορίες κερδών:
• τρεις τυχεροί κέρδισαν από 100.000 ευρώ
• ένας τυχερός κέρδισε 80.000 ευρώ
• εννέα τυχεροί κέρδισαν από 25.000 ευρώ
• 33 τυχεροί κέρδισαν από 5.000 ευρώ
• 393 τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ
• 236 τυχεροί κέρδισαν από 500 ευρώ
Στις υπόλοιπες μικρότερες κατηγορίες κερδών διανεμήθηκαν συνολικά 3.243.000 ευρώ.
Από την αρχή του έτους, το Λαϊκό Λαχείο, στις 45 κληρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει διανείμει συνολικά κέρδη άνω των 47.400.000 ευρώ.
Το Λαϊκό Λαχείο διατίθεται από τους λαχειοπώλες και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.
Η κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στις 20:50, και μεταδίδεται απευθείας από τον ANT1.
Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int'l και Intralot Α.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς.
Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης