Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Support SA: Νέα τεχνολογικά εργαλεία για το έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

tags :
Support SA: Νέα τεχνολογικά εργαλεία για το έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή
H μηχανογραφική εφαρμογή της Support διαφέρει από τα "έτοιμα" προϊόντα της αγοράς
Νέα τεχνολογικά εργαλεία για την καλύτερη άσκηση του έργου του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ανέπτυξε η εταιρεία Support SA.
H εταιρεία, με έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα και έχοντας αναπτύξει συνέργειες με διεθνή ονόματα του κλάδου αλλά και με μεγάλες ελληνικές εταιρείες, έχει δημιουργήσει ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον για την άσκηση του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
Ο σύγχρονος επαγγελματικός χώρος που διαθέτει αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένες τεχνολογικά θέσεις εργασίας με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένη υλικοτεχνική υποδομή για την ανάπτυξη των εργασιών των συνεργατών.
H μηχανογραφική εφαρμογή της Support διαφέρει από τα "έτοιμα" προϊόντα της αγοράς, καθώς διαθέτει εσωτερικό, εξειδικευμένο τμήμα μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης, το οποίο δημιουργεί εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των συνεργατών της.
Ειδικεύεται στην ανάληψη κινδύνων και στην εξεύρεση τιμολογιακών λύσεων στα ασφαλιστικά προγράμματα όλων των κλάδων. Επίσης, έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ασφαλιστικών προϊόντων κατ’ εντολή του πελάτη, σε συνεργασία με ασφαλιστικούς ομίλους του εξωτερικού.
Παρέχει επίσης εξειδικευμένες λύσεις ασφάλισης τόσο αυτοκινήτων, όσο και περιουσίας, έργων τέχνης, σκαφών αναψυχής, ασφαλίσεις ζωής, υγείας, καθώς και ασφαλίσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης