Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και την εβδομάδα 6 – 12/11/17 στο πρόγραμμα της Cosmote TV

tags :
Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και την εβδομάδα 6 – 12/11/17 στο πρόγραμμα της Cosmote TV
Μεταξύ των διαγωνιζομένων είναι και η Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει την Κροατία την Πέμπτη 9/11, στις 21.45, ενώ την Κυριακή 12/11, την υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (21.45, Cosmote SPORT 1HD)
Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και την εβδομάδα 6 – 12/11/17 στο πρόγραμμα της Cosmote TV.
Στο ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα play-offs του FIFA World Cup 2018, καθώς έχουν απομείνει μόνο τέσσερις θέσεις για να συμπληρωθεί η λίστα με τις ευρωπαϊκές ομάδες που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση.
Οι συνδρομητές της Cosmote TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν τα τελευταία “εισιτήρια”.
Μεταξύ των διαγωνιζομένων είναι και η Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει την Κροατία την Πέμπτη 9/11, στις 21.45, ενώ την Κυριακή 12/11, την υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (21.45, Cosmote SPORT 1HD).
Οι φαν του τένις, θα έχουν στη διάθεσή τους από την Τρίτη 7/11, μέχρι την Κυριακή 11/11, όλες τις αναμετρήσεις από το τουρνουά με τους καλύτερους τενίστες κάτω των 21 ετών, Next Gen ATP Finals (Cosmote SPORT 6HD).
Την Κυριακή 12/11, ξεκινά το Nitto ATP Finals που θα διεξαχθεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου.
Εκεί θα βρεθούν οι κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης. Οι αναμετρήσεις θα μεταδίδονται ζωντανά και καθημερινά από τις 16.00, στο Cosmote SPORT 6HD.
Επίσης, για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Cosmote TV μεταδίδει τα κορυφαία διεθνή τουρνουά τένις, Davis Cup καιFed Cup. Το
Σάββατο 11/11 θα είμαστε συνδεδεμένοι με το Cosmote SPORT 8HD, για τον τελικό του Davis Cup στο Μινσκ της Λευκορωσίας μεταξύ της οικοδέσποινας χώρας και των ΗΠΑ.
Το Fed Cup ξεκινά την Παρασκευή 24/11 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/11, στο Λιλ της Γαλλίας (Cosmote SPORT 6HD).
Εκεί θα αναμετρηθούν οι φετινοί φιναλίστ που είναι οι “τρικολόρ” και το Βέλγιο.
Στα κινηματογραφικά κανάλια της Cosmote TV, ξεχωρίζουν ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.
Στο Cosmote CINEMA 1HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της μεξικανικής παραγωγής, Τα Συνεταιράκια (Compadres), για ένα αταίριαστο δίδυμο στην αναζήτηση ενός κακοποιού (Τρίτη 7/11, 21.00), αλλά και το θρίλερ Pressure, για τέσσερις δύτες που μένουν αποκλεισμένοι 650 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ινδικού Ωκεανού μετά από την καταστροφή του πλοίου τους (Τετάρτη 8/11, 21.00).
Στη ζώνη Red Carpet Premieres του καναλιού, ξεχωρίζει το βραβευμένο στο φεστιβάλ του Βερολίνου δράμα του Εμίν Αλπέρ, Υποψίες (Frenzy) (Πέμπτη 9/11, 21.00), ενώ στη ζώνη Family, μικροί και μεγάλοι, θα απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή το υποψήφιο για 2 Χρυσές Σφαίρες® animation της NBC Universal, Τραγούδα! (Sing!) (Σάββατο 11/11, 21.00).
Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζουν επίσης η πρεμιέρα της ρομαντικής κομεντί Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς (Bridget Jones’s Baby)με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ και Πάτρικ Ντέμσι (Κυριακή 12/11, 21.00, ζώνη Blockbuster), αλλά και αυτή της ταινίας γουέστερν, Η Κοιλάδα της Βίας (In a Valley of Violence), με τους Ίθαν Χοκ και Τζον Τραβόλτα, την Δευτέρα 13/11, στις 21.00 (ζώνη Action).
Στο Cosmote CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν δύο ταινίες τρόμου back2back, σε Α΄ τηλεοπτική προβολή.
Την Παρασκευή 10/11, στις 22.00, δεν χάνουμε την ταινία Νύχτα Θύελλας (Intruder), για μια τσελίστρια που συνηδητοποιεί πως δεν είναι μόνη στο σπίτι, ενώ στις 00.30, την πολυβραβυμένη ταινίαRaw, της Ζουλιά Ντικουρνό, με επίκεντρο μία φοιτήτρια που με στόχο την αποδοχή της από το σύνολο, δοκιμάζει για πρώτη φορά ωμό κρέας.
Το Σάββατο 11/11 δε χάνουμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR® και βραβευμένης στα Ευρωπαικά Βραβεία Κινηματογράφου ταινίας, Νιότη (Youth)του ταλαντούχου Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο με τους Μάικλ Κέιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Ρέιτσελ Βάις.
Στο κανάλι, ξεκινά επίσης την Τρίτη 7/11, αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους, με την δραμεντί Mystery Train (22.00).
Στο Cosmote CINEMA 4HD, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα της βρετανικής κωμικής σειράς Sick Note με τον Ρούπερτ Γκριντ του Harry Potter, να εκμεταλλεύεται την συμπάθεια των γύρω του, ύστερα από μια λάθος ιατρική διάγνωση (Σάββατο 11/11, 22.00).
Μέσα από την υπηρεσία Cosmote CINEMA On Demand, θα έχουμε στη διάθεσή μας από τη Δευτέρα 13/11, την ταινία δράσης Baby Driver, με τους Άνσελ Έλγκορτ, Τζον Χαμ και Λίλι Τζέιμς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της Cosmote TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης