Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Η τεχνική ανάλυση δείχνει τιμή - στόχο τα 7.941 δολάρια για το Bitcoin

Goldman Sachs: Η τεχνική ανάλυση δείχνει τιμή - στόχο τα 7.941 δολάρια για το Bitcoin
Καλπάζει η τιμή του κρυπτονομίσματος
To Bitcoin έχει καταγράψει μια πορεία 1.200 δολαρίων από το ρεκόρ κοντά στα 7.600 δολάρια φθάνοντας στα 6.900 δολάρια και επιστρέφοντας μέχρι τα 7.500 δολάρια σήμερα (8/11) με μια έκθεση από την Goldman Sachs να δίνει τιμή - στόχο τα 7.941 δολάρια.
Ακριβώς μια κίνηση αλλά πίσω στα ψηλά ...
Πριν από δύο μήνες, όταν η κινεζική ρυθμιστική αρχή εξέδωσε την Ανακοίνωση "Επτά Ρυθμίσεις" και έκλεισε τις συναλλαγές Bitcoin, όλος ο κόσμος πίστευε ότι οι πύλες της Κίνας για το Bitcoin έκλειναν.
Όπως σημειώνει η CoinTelegraph, αν και οι αισιόδοξοι ισχυρίζονταν ότι η κινεζική κυβέρνηση θα μπορούσε να ελευθερώσει το Bitcoin trading κάτω από ορισμένες συνθήκες στο μέλλον, κανείς δεν περίμενε ότι η ημέρα έρχεται αυτό σύντομα.
Την 1η Νοεμβρίου, η ZB.com, μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών συναλλαγών, άρχισε να εξυπηρετεί πωλητές και αγοραστές bitcoin σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην ηπειρωτική Κίνα.
Το ZB.com έχει καταστεί μια σημαντική πλατφόρμα συναλλαγών που παρέχει συναλλαγές των BTC, LTC, ETH, ETC και άλλου σημαντικού τύπου κρυπτονομισμάτων μέσα σε λίγες μέρες.
Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να φανεί ότι οι συναλλαγές Bitcoin απελευθερώνονται από την κινεζική κυβέρνηση, είναι πολύ πιθανό το Πεκίνο αντί να απαγορεύσει το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, ενδιαφέρεται περισσότερο για τη ρύθμιση της αγοράς και την εποπτεία της διαπραγμάτευσης.
Στο τελευταίο report της η Goldman Sachs τονίζει ότι η επόμενη τιμή - στόχος για το κρυπτονόμισμα σε ότι το επόμενο σκέλος του Bitcoin είναι υψηλότερο στα 7.941 δολάρια...
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η τιμή πέριξ των 7.941 δολαρίων θα πρέπει να θεωρηθεί ως διορθωτική/αντίθετη τάση.
Ένα τυπικό 4ο κύμα θα κατέχει συχνά ~ 23,6% του μήκους του κύματος 3, το οποίο από τα 7.941 δολάρια μπορεί να δώσει διόρθωση σε ~ 6.767 δολάρια.
Δεδομένου ότι πρόκειται για το 3ο από τα 5 κύματα,  οι συνέπειες για την τιμή του Bitcoin είναι ότι έχει τη δυνατότητα να "τρέξει" περαιτέρω με την πάροδο του χρόνου (κύμα 5 από 5).
Προβολή: Επόμενη τιμή - στόχος 7.941 δολάρια.
Μπορεί να εδραιωθεί εκεί πριν συνεχίσει ψηλότερα.
Πιθανή διόρθωση μέχρι τα 6.767 δολάρια.
Επαναξιολόγηση παρακάτω στα 6.042 δολάρια (38,2%).





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης