Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η ΕΖΑ ζ συμπαίχτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το 2017-2018

Η ΕΖΑ ζ συμπαίχτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το 2017-2018
Τη νέα σεζόν η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βρίσκεται δίπλα σε μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες μπάσκετ, που διαπρέπει κάθε χρόνο εντός και εκτός συνόρων
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Οι μπίρες εζα ζ Premium Pilsener & εζα ζ Fine Lager βρίσκονται στο πλευρό της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θέλοντας να αναδείξει τον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζει χορηγικά, εδώ και χρόνια, εθνικές ομάδες και κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους.
Τη νέα σεζόν βρίσκεται δίπλα σε μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες μπάσκετ, που διαπρέπει κάθε χρόνο εντός και εκτός συνόρων.
Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να ενισχύσει τη σχέση της με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, υπόσχεται στο κοινό πολλές εκπλήξεις εντός και εκτός γηπέδου.
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιριών, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιος Συριανός, δήλωσε:
«Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει στο ελληνικό μπάσκετ, χώρο στον οποίο ο ελληνικός αθλητισμός διακρίνεται εδώ και χρόνια με μοναδικές επιτυχίες και μπορεί να ανταποκριθεί στα απαιτητικά ζητούμενά του.
Στηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες μπάσκετ, που διακρίνονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τις δικές τους δυνάμεις.
Δίνουν κάθε φορά τον αγώνα τον καλό, θα έλεγα τον αγώνα τον καθαρό, σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό αλλά δίκαιο περιβάλλον.
Όχι μόνο διακρινόμαστε διεθνώς τόσο ως χώρα όσο και στο συλλογικό επίπεδο, αλλά πολλοί Έλληνες παίκτες και προπονητές διαπρέπουν σε ευρωπαϊκές ομάδες.
Είμαι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακός.
Είμαι, λοιπόν, περήφανος που η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στέκεται δίπλα στην αγαπημένη μου ομάδα.
Το μήνυμα των εζα ζ lager και εζα ζ pilsener είναι “Η μπίρα όπως πρέπει να είναι”.
Στηρίζουμε το fair play του Ολυμπιακού στην επιδίωξη των 3 στόχων της ομάδας, με την ευχή της πρόκρισης στο EuroLeague Final Four για 2η συνεχή χρονιά.
Ευχόμαστε καλή αρχή στη συνεργασία μας και μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν στην ομάδα του Ολυμπιακού.»
Από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε:
«Παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά τον νέο μας χορηγό, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και τα προϊόντα μπίρας της εταιρίας.
Η συμφωνία αυτή με μια ελληνικότατη και ανερχόμενη επιχείρηση είναι πιστή στη στρατηγική μας να συνεργαζόμαστε με επιχειρηματικούς οργανισμούς που έχουν όραμα, αξίες και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και φυσικά επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η νέα αυτή συνεργασία, η οποία αποτελεί συνέχεια προηγούμενης συνεργασίας με την ίδια εταιρία, έρχεται να συνδέσει το brand του Ολυμπιακού με ένα προϊόν απολαυστικό, δροσερό και κυρίως ένα προϊόν που είναι απαραίτητο σχεδόν σε κάθε χαρούμενη στιγμή του Έλληνα, την Ελληνική Μπίρα της ΕΖΑ και την ξεχωριστή ποιότητα της.
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας, ώστε αυτή η συνεργασία να επιστρέψει στην εταιρία πολλαπλάσια την επένδυση της καθώς και να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στους νέους μας συνεργάτες και είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και οι προσπάθειες της ομάδας μας, θα συμβάλλουν στο όραμα τους για ανάπτυξη και επιτυχίες!
Το έχω ξαναπεί. Το brand του Ολυμπιακού είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον ευρωπαϊκό χώρο και όχι μόνο.
Για την ελληνικότητα του μάρκετινγκ να πούμε ότι οι τρεις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες είναι χορηγοί μας.
Για αυτό και είναι μεγάλη μας χαρά που μια ακόμη αμιγώς ελληνική εταιρία, η ΕΖΑ, είναι κοντά μας.
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει και μέσα από το brand του τους χορηγούς μας σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.
Είναι πολύ σημαντική για εμάς η στήριξη που έχουμε από τις εταιρίες αυτές.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης