Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η κόλαση και ο παράδεισος του Τσίπρα

tags :
Η κόλαση και ο παράδεισος του Τσίπρα

ΒΗΜΑτοδότης 

  • Η κόλαση και ο παράδεισος του Τσίπρα
Ηταν μια (έκτακτη) συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε έναν και μοναδικό στόχο: Τα Paradise Papers.

Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας (φωτογραφία), για να τηρήσει τα προσχήματα, άρχισε την ομιλία του με την αξιολόγηση, ζήτησε από όλους να στρωθούν στη δουλειά, μίλησε για το θολό τοπίο που υπήρχε έως τώρα στη χώρα, η οποία αρχίζει σιγά-σιγά να οδεύει προς την ανάπτυξη, καταράστηκε το «αριστερό success story», κάπου στο μέσον της ομιλίας του κάλυψε και τον Νίκο Τόσκα, αλλά οι βουλευτές του κάτι περίμεναν. Περίμεναν να ακούσουν τα… ευχάριστα (όπως έλεγαν).

Κάτι που αντελήφθη και ο κ. Τσίπρας και τους αποζημίωσε στο τέλος της ομιλίας του λέγοντάς τους: «Ξέρω τι ακριβώς περιμένετε, τους φορολογικούς παραδείσους». Και σείστηκε η αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής από τα χειροκροτήματα.

ΒΗΜΑτοδότης 

Προηγουμένως όμως και πριν σας πω τι ακριβώς είπε για «παράδεισο και κόλαση» (μαζί), φρόντισε να επιτεθεί (ας μου επιτραπεί αυτή η μετριοπαθής έκφραση) με σφοδρότητα εναντίον του Κ. Μητσοτάκη. Ηταν ίσως η πλέον σφοδρή επίθεση που έκανε ποτέ στον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά και στην οικογένειά του.

Και τι δεν του είπε ότι είναι: Από «ανόητος»και «λαϊκιστής», έως ακόμα και «ακροδεξιός», «τοξικός», «συκοφάντης» και «ψεύτης».

Μαζί μ’ όλα τα κοσμητικά επίθετα που στόλισε (χωρίς βεβαίως αντίλογο) τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόσθεσε (στα διαλείμματα των προσωπικών επιθέσεων προς τον κ. Μητσοτάκη) και τις «υπερπαραγωγές ψευδών μονταζιέρων» που χρησιμοποιεί, ότι «έχει κατατάξει το ήθος του στις δυνάμεις της Ακρας Δεξιάς και της άκρας ανοησίας», ότι «σπρώχνει τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ στον κατήφορο της υπονόμευσης» και πολλά άλλα που έκαναν τους βουλευτές του να χειροκροτούν.

ΣΣ: Και πέρασαν και περνούν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης