Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή και οι… «πατριώτες» συνοδοιπόροι των μπολσεβίκων

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή και οι… «πατριώτες» συνοδοιπόροι των μπολσεβίκων
Όταν ο "νομικός πολιτισμός" ισχύει για έναν αλβανό δολοφόνο, αλλά όχι για τους… βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
Πρόσφατο το γεγονός στη Βουλή κατά το οποίο ο ίδιος ο υπουργός δικαιοσύνης κατήργησε το τεκμήριο της αθωότητος για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για δολοφόνους. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, μιλώντας ο ίδιος ο πρωθυπουργός για τον δολοφόνο του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, χρησιμοποίησε την έκφραση “φερόμενος δολοφόνος”. Για του λόγου το αληθές από τα πρακτικά της Βουλής τα παρακάτω:
“Αλέξης Τσίπρας: “Πέραν, λοιπόν, της απελευθέρωσης του επιχειρηματία Λεμπιδάκη και τη σύλληψη των απαγωγέων του, πέραν της εξιχνίασης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου –θα πω μετά και γι’ αυτό- πέραν της σύλληψης του φερόμενου δολοφόνου…
Αθανάσιος Μπούρας: Φερόμενος.
“Αλέξης Τσίπρας (Πρόεδρος της Κυβέρνησης): Ύποπτος είναι μέχρι να αποδειχθεί, να καταδικαστεί. Βεβαίως. Έτσι λέει ο νομικός μας πολιτισμός.”
Έτσι λέει πράγματι ο νομικός πολιτισμός, τον οποίον όμως δεν σέβονται για την Χρυσή Αυγή, περιφρονώντας πλήρως το Σύνταγμα και τους νόμους. Άλλωστε στην ίδια ομιλία του ο πρωθυπουργός, παραβιάζοντας πάλι τον νομικό πολιτισμό και το τεκμήριο της αθωότητος είπε τα παρακάτω:
“Αλέξης Τσίπρας (Πρόεδρος της Κυβέρνησης): Κύριε Μητσοτάκη, είναι σαφές από όλα όσα είπατε και όσα κάνατε το τελευταίο διάστημα ότι ψάχνατε τελικά την ανομία εκεί που συμφέρει την ακροδεξιά ρητορική σας. Την ψάχνετε μόνο στα Εξάρχεια και όχι στους χούλιγκανς που οργανωμένα επιτίθενται σε γραφεία εφημερίδων, διότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν αντίθεση με τους ιδιοκτήτες της ομάδας τους και όχι στη δράση των ταγμάτων της Χρυσής Αυγής…”

Μία ακόμη “Χρυσαυγιάδα”

Δεν περιμέναμε τίποτε το διαφορετικό από τον θαυμαστή του Μάο Τσε Τουνγκ και του Φιντέλ Κάστρο.
Όμως, για να είμαστε δίκαιοι την ίδια γραμμή ακολουθούν στο σύνολό τους τα πολιτικά κόμματα καθώς και τα ΜΜΕ, αλλά και η πολιτειακή ηγεσία αυτού του τόπου!
Γίνονται συνομιλητές με πάσαν ευκολία του σταλινικού απολιθώματος του ΚΚΕ, του Βασίλη Λεβέντη, αλλά όχι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σε πείσμα της λάσπης, των αποκλεισμών και των απαγορεύσεων!
Αντίθετα με περισσή προθυμία τα ΜΜΕ, τα οποία δεν μας δίνουν δημόσιο βήμα όπως είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο επιβάλει την ισότητα μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς να της δίνουν την δυνατότητα καν να απολογηθεί απέναντι στις ανυπόστατες κατηγορίες τους.
Πριν λίγες ημέρες, είχαμε το φιάσκο του Ασπροπύργου, όπου κατηγορούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έκαναν μέχρι διαδηλώσεις και πορείες και απεδείχθη ότι δεν είχε καμία σχέση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το εν λόγω “ρατσιστικό” όπως το χαρακτήρισαν επεισόδιο.
Έτσι λοιπόν, είχαμε και την εβδομάδα που πέρασε μία ακόμη Χρυσαυγιάδα, αλλά δεν θα μιλήσω επί του προκειμένου για την στάση των αναρχοκομμουνιστών και των διαύλων της διαπλοκής και της διαφθοράς ενός αμαρτωλού συστήματος. Θα αναφερθώ σε κάποιους, οι οποίοι παριστάνουν τους “πατριώτες” και οι οποίοι πολεμούν με κάθε τρόπο και με πάθος και λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε κάθε ευκαιρία.
Όλοι αυτοί οι “πατριώτες” δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό από αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα κανάλια και οι προστατευόμενοι από το ίδιο το κράτος και τους μηχανισμούς του “αντιεξουσιαστές”."

 Όποιος δεν είναι 100% μαζί μας, είναι 100% εναντίον μας”

Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 τιμήσαμε την μνήμη των δύο συναγωνιστών μας που έπεσαν από τα πυρά των ερυθρών δολοφόνων στο πεδίο της τιμής. Κανείς από αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους “πατριώτες” δεν είπε λέξη. Δεν άκουσε να γίνεται η συγκέντρωση αυτή, δείχνοντας με την στάση τους αυτή την εμπάθειά τους και το μίσος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δεν είπαν και δεν λένε λέξη για τους ψευδομάρτυρες στη δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γιατί να πουν, αφού στην πραγματικότητα θέλουν την καταδίκη μας, γιατί πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό θα ανοίξει ο πολιτικός δρόμος για αυτούς…
Δεν είπαν λέξη για το γεγονός ότι στην Αλβανική πρεσβεία στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών ευρέθησαν συμπαραστάτες βουλευτές μόνον από ένα κόμμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ούτε αυτό δεν το είδαν…
Έφτασαν στο σημείο με χυδαίο τρόπο να με κατηγορήσουν προσωπικά γράφοντας για μυστική συνάντηση δική μου με τον πρέσβη του Πακιστάν!
Ποια μυστική συνάντηση άθλιοι συκοφάντες όταν η συνάντηση αυτή έγινε δημόσια στο γραφείο μου στη Βουλή και με άδεια εισόδου, την οποία εξέδωσε ο ίδιος ο φρούραρχος της Βουλής;
Είπαν ακόμη ότι εγώ… απολογήθηκα (!), ενώ στην πραγματικότητα διατύπωσα στην συνάντησή μου τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την λαθρομετανάστευση και κατήγγειλα τους κύκλους εκείνους, που επιστρατεύει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πρωταγωνιστούν στις συγκεντρώσεις και στις πορείες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ψέματα, ψέματα, ψέματα δίχως τέλος από τους “πατριώτες” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μισούν αυτό που επιτύχαμε, να καταστήσουμε δηλαδή το Εθνικιστικό Κίνημα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!
Και την ίδια στιγμή που μας πολεμούν τόσο δόλια και ύπουλα, τόσο το πολιτικό κατεστημένο όσο και οι μπολσεβίκοι, αυτοί δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να επιτελούν το ίδιο έργο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιοι από αυτούς πληρώνονται για να πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, άλλοι είναι εμπαθείς και συμπλεγματικοί και άλλοι απλά κακοήθεις και βλάκες.
Όσοι αμφιβάλλουν για εμάς, όσοι δεν αισθάνθηκαν τον σκληρό αγώνα που δίνουμε, όσοι δεν σέβονται τους νεκρούς μας και τα κελιά της φυλακής όπου μας κράτησε αιχμάλωτους η πολιτική σκευωρία μιας αντεθνικής εξουσίας, δεν τους χρειαζόμαστε και δεν τους θέλουμε δίπλα μας.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες καταλάβετε επιτέλους ότι αυτοί που παριστάνουν τους “πατριώτες” και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι στην πραγματικότητα εχθροί της Εθνικής Ιδέας και ότι όποιος δεν είναι 100% μαζί μας, είναι 100% εναντίον μας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης