Ανδρουλάκης: Κρίσιμο να υπάρξει πολιτική ανανέωση – Να υπάρξει μαζική συμμετοχή στο β’ γύρο

Ανδρουλάκης: Κρίσιμο να υπάρξει πολιτική ανανέωση – Να υπάρξει μαζική συμμετοχή στο β’ γύρο
Το καινούριο πρέπει να είναι πραγματικά καινούριο και η νέα παράταξη να εκφράζει την κεντροαριστερά είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Την θέση ότι είναι κρίσιμο για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς να υπάρξει πολιτική ανανέωση διατύπωσε ο Ν. Ανδρουλάκης.
«Για εμένα είναι κρίσιμο να υπάρξει πολιτική ανανέωση και όχι μόνο να συζητάμε για μια αλλαγή, η οποία δεν προδιαγράφει τίποτα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι με τη ροή των πρώτων αποτελεσμάτων στον πρώτο γύρο των εκλογών της περασμένης Κυριακής, τα οποία έδιναν στη Φώφη Γεννηματά ποσοστό κοντά στο 50%, δέχθηκε πιέσεις να μη διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος.
«Όμως μετά την αποτύπωση του τελικού αποτελέσματος δεν υπήρξε καμία πίεση, γιατί καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν μπορεί να μη γίνει δεύτερος γύρος με ένα ποσοστό της τάξης του 40%.
Θα ήταν προσβολή προς τους πολίτες να μη γίνει ο δεύτερος γύρος.
Το θέμα το μεγάλο είναι να μείνουμε όλοι μαζί, να υπάρχει μαζική συμμετοχή τη δεύτερη Κυριακή» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος κάλεσε όλους τους πολίτες που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή «να έλθουν να ψηφίσουν και τη δεύτερη, για να πάμε παρακάτω».
«Δεν αξίζει στην παράταξή μας να κάνουμε κουπί σε δεμένη βάρκα.
Πρέπει να έχουμε ένα μέλλον πραγματικό, να μην είναι ένας διάττοντας αστέρας, μία συσπείρωση που αφορά μόνο στις επόμενες εκλογές, αλλά μία παράταξη που να μπορεί διαχρονικά και στο μέλλον να εκφράσει όλες τις γενεές και δυναμικά τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας.
Το καινούριο πρέπει να είναι πραγματικά καινούριο και η νέα παράταξη πρέπει να εκφράζει την κεντροαριστερά με έναν ρεαλιστικό τρόπο, χωρίς δημαγωγίες, με ένα πρόγραμμα λύσεων πραγματικών για κάθε ζήτημα που αφορά την ελληνική κοινωνία» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS