Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Τη λήψη αδείας κολεγίου και τη συνεργασία με τη Vodafone ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.

Epsilon Net: Τη λήψη αδείας κολεγίου και τη συνεργασία με τη Vodafone ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.
Η εκμίσθωση νέων γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα μεταξύ των θεμάτων που εγκρίθηκαν
Τη λήψη αδείας κολεγίου από το υπουργείο Παιδείας και τη συνεργασία με τη Vodafone ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Epsilon Net που πραγματοποιήθηκε χθες (13/11/2017).
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή (14/11) ανακοίνωση, η Epsilon Net γνωστοποιεί ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 πμ, στα γραφεία της εταιρείας στην στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 34 – Κωνσταντινοπολίτικα, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.896.331 μετοχές σε σύνολο 5.587.720 μετοχών, ήτοι ποσοστό 87,63% επί του μετοχικού κεφαλαίου.
Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Εγκρίθηκαν αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορούν σημαντικά γεγονότα σχετιζόμενα με την ανάπτυξη της εταιρείας. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν αποφάσεις που αφορούν:
α) Την λήψη αδείας κολεγίου από το Υπουργείο Παιδείας με το διακριτικό τίτλο Epsilon College.
β) Την μεταβίβαση των εταιρικών μεριδίων στο Κολλέγιο City U Εκπαιδευτική και την απόκτηση μετοχών της θυγατρικής εταιρείας “Epsilon Εκπαιδευτική Ανώνυμος Εταιρεία
γ) Τη συνεργασία μεταξύ της Vodafone Ελλάδος και της Epsilon Net που αφορά στην ανάπτυξη των εφαρμογών Epsilon Net Books Management by Vodafone
δ) Την εκμίσθωση νέων γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα επί της οδού Λεωφόρος Συγγρού 350.
2. Στα πλαίσια ενός ευρύτερου αναπτυξιακού πλάνου που αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να ενεργεί πράξεις προετοιμασίας για νέες συνεργασίες και συμμετοχές σε άλλες εταιρείες προς όφελος του ομίλου και των μετόχων αυτής και ταυτόχρονα ενέκρινε τις μέχρι τώρα ενέργειες του ΔΣ που πραγματοποιήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης