Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Αδύναμο παραμένει το ΧΑ - Επιλεκτικό ενδιαφέρον για μετοχές που δημοσιεύουν καλά αποτελέσματα

tags :
Αδύναμο παραμένει το ΧΑ - Επιλεκτικό ενδιαφέρον για μετοχές που δημοσιεύουν καλά αποτελέσματα
Η μετοχή της Lamda Development αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο ενώ έχει καταγράψει και σημαντική υποχώρηση το τελευταίο διάστημα
Το κλείσιμο του γενικού δείκτη για μία ακόμη συνεδρίαση (τρίτη στη σειρά) κάτω από τις 725 μονάδες επιβεβαιώνει τη διάσπαση της στήριξης και σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα που αναμένεται στις ξένες αγορές, είναι πιθανό να παρατηρηθεί νέα υποχώρηση στη σημερινή συνεδρίαση.
Γενικότερα πάντως εδώ και μέρες προβληματίζει η πορεία του ΧΑ και για τους περισσότερους αναλυτές μία περαιτέρω διολίσθηση προς τις 700 μονάδες ή και λίγο παρακάτω μάλλον είναι αναμενόμενη.
Τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται και τα οποία στην πλειονότητά τους είναι καλά δίνουν ευκαιρίες για επιλεκτικές τοποθετήσεις μέσα στη συνεδρίαση.
Ελπίδα για άνοδο σήμερα με επίκεντρο τις τράπεζες θα μπορούσε να προσφέρει η είδηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στη Lamda Development, η οποία έχει υποχωρήσει σημαντικά το προηγούμενο διάστημα, και υπάρχουν οι πληροφορίες του Bankningnews.gr για προσπάθεια αναίμακτης εξόδου από το Ελληνικό.
Επιπλέον σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης αναμένονται τα αποτελέσματα της Eurobank με τους αναλυτές να περιμένουν κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες 46 εκατ. ευρώ έναντι 41 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο της ίδιας χρήσης.

Euroxx

Για σήμερα περιμένουμε πως η αδυναμία των διεθνών αγορών θα επηρεάσει την πορεία και της εγχώριας αγοράς.


Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί ανοδικά σήμερα μετά τα χθεσινά υποστηρικτικά νέα για τον τραπεζικό κλάδο καθώς οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα γίνουν κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί.
 
IBG

Η Eurobank θα είναι η πρώτη από τις τράπεζες που θα δημοσιεύσει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης