Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα Παυλόπουλου για τη δυτική Αττική: Ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει

Μήνυμα Παυλόπουλου για τη δυτική Αττική: Ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λ. Πετρούνια στο Προεδρικό Μέγαρο
Μήνυμα στους πολίτες της δυτικής Αττικής που δοκιμάζονται για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο από την κακοκαιρία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους, Λ. Πετρούνια.
Ο κ.Παυλόπουλος αφού υποστήριξε ότι επέλεξε να μην αναβάλει τη συνάντηση λόγω του εθνικού πένθους «γιατί η εδώ παρουσία σου σηματοδοτεί πολλά», υποστήριξε ότι «ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει».
«Σε μια μέρα πένθους που χειμάζεται, ένα κομμάτι των συμπολιτών μας εδώ δίπλα στην δυτική Αττική, εσύ, οι συναθλητές σου, αυτή η γενιά που έχει δώσει τόσα, δείχνει ότι ο Λαός μας αντέχει και θα αντέξει.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς, άνθρωποι που εκφράζουν την αριστεία σε μια αρμονική σύνθεση των επιδόσεων και του ήθους, θα αντέξουμε.
Αρκεί να πάρει καθένας από τη νέα γενιά αλλά και από τους μεγαλύτερους το δικό σας παράδειγμα» είπε ο κ.Παυλόπουλος.
«Τιμή μου να ακούω πως στο πρόσωπό μου απευθύνετε έναν τέτοιο χαιρετισμό, μια τέτοια μέρα που είναι σοκαριστική για μένα και για όλη την Ελλάδα.
Και συμπονούμε όλοι εμείς στην Εθνική Ομάδα αυτούς που επλήγησαν.
Και εκ μέρους όλης της Εθνικής Ομάδας θα εκφράσω την λύπη μας, την συμπόνια μας και την συμπαράστασή μας σε αυτούς», απάντησε από την πλευρά του ο Λ. Πετρούνιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης