Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη ναυτιλία η οικογένεια Μάτσα

tags :
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη ναυτιλία η οικογένεια Μάτσα
Δημιουργεί μια νέα επιχειρησιακή μονάδα η οποία θα δραστηριοποιείται στην αγορά και πώληση πλοίων
Η οικογένεια Μάτσα που δραστηριοποιείται στην αγορά της ναυτιλίας απότο 1880, προχωρά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της δημιουργώντας μια νέα επιχειρησιακή μονάδα η οποία θα δραστηριοποιείται στην αγορά και πώληση πλοίων.
Η Matsas Shipbrokers είναι το πνευματικό τέκνο της Λουκίας Ματσά, της Ιωάννας Ματσά και της Μαρίνας Δούκας, της τέταρτης γενιά της οικογένειας που ασχολείται με τη ναυτιλία.
Η νέα επιχειρησιακή μονάδα θα δραστηριοποιηθεί στην κατασκευή πλοίων, αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων πλοίων και τη διάλυση πλοιών (scrap), λέει η Ιωάννα Μάτσα.
Η Matsas Shipbrokers δημιουργεί μια "ισχυρή ομάδα" έμπειρων ναυλομεσιτών την οποία ια διοικούν οι τρεις αδελφές.
Η οικογένεια Μάτσα ξεκίνησε την πορεία της στη ναυτιλία το 1880 όταν ο Λούκας Κ Ματσάς έφυγε από το νησί της Αμοργού για να ξεκινήσει μια υπηρεσία ρυμούλκησης πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά,το οποίο τότε δεν είχε αποβάθρες.
Όπως αναφέρει το TradeWinds, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη δραστηριότητα στην ελληνική ναυλομεσιτική αγορά: πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία της η Xclusiv Shipbrokers, με στελέχη γνωστά από τη θητεία τους στην Intermodal και άλλες εταιρείες του κλάδου, ενώ ο Δημήτρης Ιωάννου, με θητεία στις George Moundreas & Co, Clarksons Hellas και RS Platou, ίδρυσε την Parallax Shipbrokers.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης