Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο ρεκόρ θα καταγράψουν οι αφίξεις των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα το 2018

Νέο ρεκόρ θα καταγράψουν οι αφίξεις των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα το 2018
«H Alltours κατέγραψε αύξηση τουριστών προς την Ελλάδα 30% το 2017 με αποτέλεσμα να είναι πλέον ο δεύτερος τουριστικός προορισμός της εταιρείας μετά την Ισπανία»
«Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια Γερμανοί τουρίστες υπολογίζεται ότι θα έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα έως τέλος του 2017 και οι τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας εκτιμούν ότι το 2018 η τάση θα παραμείνει ανοδική», όπως αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), σύμφωνα με την βαυαρική εφημερίδα «Αugsburger Αllgemeine».
«H Alltours για παράδειγμα κατέγραψε αύξηση τουριστών προς την Ελλάδα 30% το 2017 με αποτέλεσμα να είναι πλέον ο δεύτερος τουριστικός προορισμός της εταιρείας μετά την Ισπανία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
«Η Thomas Cook, η Neckermann και η ITS, όπως άλλωστε και η Alltours διευρύνουν μάλιστα τις προσφορές τους σε καταλύματα στην Ελλάδα και γεωγραφικά.
Εκτιμάται μάλιστα  ότι το 2018 «η Ελλάδα θα καταγράψει και πάλι ένα νέο ρεκόρ. Η Ισπανία θα παραμείνει μεν συνολικά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Γερμανών και το 2018, αλλά η Ελλάδα θα μπορούσε να υποσκελίσει σε αριθμό τουριστών την Τουρκία και να καταλάβει την δεύτερη θέση, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της τουριστικής βιομηχανίας», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης