Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλιβιζάτος για εκλογές Κεντροαριστεράς: Νικήτρια θα είναι η Γεννηματά

Αλιβιζάτος για εκλογές Κεντροαριστεράς: Νικήτρια θα είναι η Γεννηματά
Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί το πρώτο αποτέλεσμα
(upd) Νικήτρια των σημερινών εκλογών στην Κεντροαριστερά θα είναι η Φ. Γεννηματά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών, Διαφάνειας και Δεοντολογίας, καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος.
Μάλιστα, όπως σημείωσε, στο 20% των ψηφισάντων η Φ. Γεννηματά συγκεντρώνει ποσοστό 60% και ο Ν. Ανδρουλάκης ποσοστό 40%. 
Όπως δήλωσε  «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά», η οποία προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει και στην Αττική αυξημένα ποσοστά.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε: 

Περάσαμε το ψυχολογικό όριo των 150.000 ανέφερε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών, Διαφάνειας και Δεοντολογίας, καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, αναφερόμενος στη μέχρι αυτή την ώρα προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξη ηγεσία στην Κεντροαριστερά.

Στοχεύουμε τις 160.000, πρόσθεσε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα άσχημα γεγονότα.
Μίλησε για πτώση 26% σε ότι αφορά τη συμμετοχή στο σημερινό δεύτερο γύρο των εκλογών στην Κεντροαριστερά σε σχέση με τον πρώτο γύρο που διεξήχθη την  περασμένη Κυριακή 12/11.
Ο κ. Αλιβιζάτος ανέφερε ακόμη ότι αντίστοιχη η πτώση στην εκλογική αναμέτρηση του Κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν 29%.
Σε μία ώρα και 1 τέταρτο το πρώτο αποτέλεσμα, κατέληξε ο κ. Αλιβιζάτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης