Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η R Energy1 εξαγόρασε την ΕΝΑΛΕΝ του ομίλου Dionic

tags :
Η R Energy1 εξαγόρασε την ΕΝΑΛΕΝ του ομίλου Dionic
Η εξαγορασθείσα Εταιρεία, ΕΝΑΛΕΝ ΑΕ, έχει στην ιδιοκτησία της 1 Φ/Β Πάρκο δυναμικότητας 2 ΜW στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Έλος Λακωνίας
Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε., θυγατρικής του ομίλου DIONIC, ανακοίνωσε η R Energy 1.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση με την οποία η R Energy 1 ενημέρωσε για την εξαγορά αυτή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου έχει ως εξής:
«Η εταιρεία μας θα ήθελε να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι, ολοκλήρωσε σήμερα την εξαγορά της εταιρείας ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε. θυγατρική εταιρεία του εισηγμένου ομίλου DIONIC στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Η εξαγορά αυτή εντάσσεται στο επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας μας και επιβεβαιώνει την ραγδαία αναπτυξιακή της πορεία.
Η εξαγορασθείσα Εταιρεία, ΕΝΑΛΕΝ ΑΕ, έχει στην ιδιοκτησία της 1 Φ/Β Πάρκο δυναμικότητας 2 ΜW στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Έλος Λακωνίας.
Το εν λόγω πάρκο έχει συνδεθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ, το 2013 και χαρακτηρίζεται από την άρτια ποιότητα κατασκευής του καθώςκαι την υψηλή παραγωγή του.
Πλέον η συνολική δυναμική παραγωγής του ομίλου εταιρειών R Energy 1 ΑΕ, ξεπερνά τα 5.2 MW, ενώ τα Φ/Β πάρκα που έχει ο Όμιλος στην κατοχή του αριθμούν τα 27, γεωγραφικά κατανεμημένα σε ολόκληρη την Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης